2777
2789
عنوان

فرهنگیان

364 بازدید | 34 پست

سلام من فرهنگیان قبول شدم 

فقط دو ساعت فرصت دارم که اگه نخوام انصراف بدم 

لطفاً اگه میتونید کمکم کنید 

از اون ورم با ترازم اگه اینو انصراف بدم به احتمال کم پرستاری و به احتمال زیاد مامایی قبول میشم که اونم همه میگن پرستاری سخته و مامایی بیکار زیاد داره و تو الانو فقط میبینی آیندتم در نظر بگیر 

و میگن معلمی برا خانم عالیه 

توروخدا راستشو بگید نظر شماهم همینه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب  ❤️

انشاءلله موفق باشی .

انصراف نزن نظر من.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

اون اکانتم مسدود شده  بود ۳ ساعت  رمز اینو پیدا کردم که بت بگم تو داری آرزوی منو  زندگی میکنی ده سال دیگه پشیمون میشی 

پرستاری  شیفت زیاد داره مامایی هم دنبال  ازمون استخدامی اموزش و پرورشن بازم خودت میدونی 

لگد به بختت نزن

خیلی شخصیت استرسی دارم برا همین نمیزارن برممیگن نابود میشیهمین الانشم با قرص پروپرانولول زندگی میکنم

استرس چی؟؟

برعکس محیط بیمارستان استرس زاست...

صبح میری  تا ظهر

خیلی ممنون اصلا شرایط مهاجرت و اینا هم ندارم از اول بیشتر به روانشناسی و مشاوره علاقه داشتم

فرهنگیان حقوقش نسبت به ساعت کاری خیلی خوبه،محیطش خوبه و...

ی بنده خدایی می گفت شغلتون رو ی جوری انتخاب کنید که اولا توش عشق داشته باشید و دوما باعث حال خوبتون بشه مثلا معلا هر روز کلی نوجوون پر انرژی می بینن و...