2777
2789
عنوان

قربون محبت نی نی سایتیا بشم

158 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلم گقتم روز عروسیم تنها باید برم ارایشگاه ،چون معمولا عروسی یه همراه دارن برا ارایشگاه، خواهر ندارم با اکثر فامیلا هم قطع رابطه ایم ، دوستی هم ندارم که کسی باهام بیاد 

شوهرمم همینطور خواهر برادر نداره 

کل مهمونای عروسمیون  هم حدودا ۱۱۲نفر هست 

خیلیییی از کاربرا گفتن کدوم شهری من بیام باهات 

تو تاپیک قبل فهمیدم هنوز ادمای خوب و با معرفت هستن هم تو مجازی هم واقعیت🥲❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جونی خوشبخت تتترین باشی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

دقیقاً من انقدر اینجا مهربونی دیدم که واقعاً باورم نمی‌شد اصلاً یه سری عجیب غریب خوبن انقدر محبت دارن مهربونن که دلت میخواد تو بغلت بچلونیشون🫠❤️

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عزیزم برات ارزوی خوشبختی میکنم و برای خوشبختیت و کادوی عروسیت ایت الکرسی میخونم الاهی به حق حضرت فاطمه و حضرت زینب و امام زمان خوشبخت بشی و زندگی قشنگیو کنار همسرت تجربه کنی و خاطره های قشنگی برای هم بسازین لحظه هایی پر از اشک شوق و خنده های از ته دل و خدایا شکرت گفتنایی که تمومی نداره رو اللهی به حق خدای مهربونمون تجربه کنی دورت بگرم مبارک باشه .شما دلت خیلی پاکه محتاج دعاتونم اسمم حدیث شما دوست داشتی برام دعا کن گلم امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و برم

بخاطر همراه هم نگران نباش عزیزم تو تنها نیستی خدا کنارته و بزرگترین همراهت میشه(:

.

عزیزم برات ارزوی خوشبختی میکنم و برای خوشبختیت و کادوی عروسیت ایت الکرسی میخونم الاهی به حق حضرت فاط ...

مرسی از انرژی مثبت و دعاهای قشنگت هزیزم 

چشم حتما محتاجیم به دعا❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
فدای شما بشم قشنگم

خدانکنه مهربون بانو ان شاءالله به حق فاطمه زهرا زنگی با عشق و محبت داشته باشی خودت راه حصرت زهرا هنسرتون راه انام علی رو برید 

التماس دعااااا دعا کن سالم باشه و ابروم حفظ بشه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته