2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا؟

از دید و باز دید های عید

ک بیشتر

حالته رفعه تکلیف دارن

خوشم نمیاد☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تجربی زیر5000 منطقه . میخام واس تربیت معلم استرس داررررم زیاد

عید رو از دست نده،از همه مهم تر زیستته،هر روز بخونش،ریاضی فیزیک اگه قوی هستی ک هیچ اگه نه مبحثی بخون ی مبحثایی هستن ک هرساا چندتا سوال میاد ازش ب جای اینکه زیادبخونی هرچی سوال هست از همین مبحثا حل کن و نکته یاد بگیر،شیمی هم سالای اخیر مساله هاش زیاد شده ولی هنوز ی سوالایی میدع ک حفظی و متن کتابه کتابو خوب بخون،سوالای کنکور چندسال قبل رو بخون پاسخ تشریحی رو بررسی کن

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
علایم دیگه نه فقط گوشم درد میکنه

منظورم علایمی ک ب میگرن بخوره مثلا تهوع و حساسیت ب نور و صدا،اگه گوش درد همراه با سردرد شروع شده شاید سینوسی باشه سردرد،ولی علت اکثر سردردها دهیدره شدن و کم آبی بدن و استرسه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)

دغدغه الانم اینه ک قرار نیس با داداشم اینا بریم شهرستان پول اتوبوس هم کم داریم دلم برا شوهری میسوزه😟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️