2777
2789

امروزدکترگفت عصاب داری  

دارم دیوونه میشم  

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

وضعیت مالیه عید الان تنها دغدغه اگع خدا کنه بهمون عیدی بدن این قرضارو قبل عید صاف کنیم و واسه شهرستان رفتن قرض نکنیم خیلی خوب

ای خدا مگه من چقدر میخام ،دیگه دارم دیوونه میشم😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید رو از دست نده،از همه مهم تر زیستته،هر روز بخونش،ریاضی فیزیک اگه قوی هستی ک هیچ اگه نه مبحثی بخون ...

مشکلم اینه که تمرکز خوندن ندارم اگه این گوشی خاموش کنم آدم میشم میخونم

مرسی عزیزم آره یسری حذف کردم واس عیدم چیزی نخریدم که جایی نرم فقط بخونم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
مشکلم اینه که تمرکز خوندن ندارم اگه این گوشی خاموش کنم آدم میشم میخونم مرسی عزیزم آره یسری حذف کردم ...

واسه گوشیت ی تایم خاص بذار مثلا تایمی ک میدونی واسه خوندن کشش نداری،اگه چیز دیگه ای تمرکزتو بهم میزنه همون لحظه رو ی کاغذ بنویس بعد تموم شدن درست برو سراغش،الان زمان کمه تا کنکور باید مدیریت کنی

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
واسه گوشیت ی تایم خاص بذار مثلا تایمی ک میدونی واسه خوندن کشش نداری،اگه چیز دیگه ای تمرکزتو بهم میزن ...

فایده ندآره کردم اینارو یبار برای همیشه این8هفته باید قید همه چی بزنم فقط بخونم 

شما چی میخونی عزیزم؟کنکور دآری؟

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
آب که کم میخورم تهوع ندارم،اما حساسیت به نور،چرا دارم نور اذیتم میکنه

حالا برای میگرن حداقل ۶ماه باید از این علایم و این مدل سردردها داشته باشین،مصرف مایعات رو بیشتر کنین 

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)