2777
2789
عنوان

دوست پسری که دختر فالوداره😖

397 بازدید | 68 پست

سلام خوبین یکماهه با پسری دوست شدم به قصد ازدواج 

یکبارم بیرون رفتیم نه هول بود نه چیزی

نگاهش فقط بمن بود🥲

باذوق نگام میکرد

دبیر عربیه و توی قلم چی میره تدریس میکنه دختروپسرم قاطیه خب

۵۰۰تافالویینگ داره ۱۲۰۰ فالور پیجش هم درباره دبیریشه وتبلیغ هم شخصی 

نمیدونم ازاین۵۰۰نفل چن تاشون شاگردن وغریبه وچن تاشون اشناوفامیل

توکامنتاهم هرخانوم و دختری چیزی گفته بود رو با رعایت ادب و حفظ حریم جواب دادع صمیمی نیست ینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که قرنطینه کنی خب معلومه فالوور دختر هم داره عادیه این

خوشم نمیاد خیلین😭🥲از اونورم ۱۲۰۰فالوره نمیدونم شاگرداشن کین 

خیلی دختر توشونه 

حسودیم میشه واقعا

خب شغلشه میخای فی لتر کنی فقط پسر فالو کنه؟

شغلشه اره ولی پیجش حالت شخصی طور داره بیشتر

نه کاری

کاری قاطیشه مثلا از تدریس و کارنامه ها گذاشته ولی بیشتر شخصیه خب🥲

پیج کاری هم نباشه شما فکر میکنید به محض ورود به رابطه هر گونه ارتباط اجتماعی با جنس مخالف باید قطع بشه؟ 

اون آقا همکار خانم نداره؟ 

فامیل خانم نداره؟ 

در ضمن شما کلا یک بار با ایشون رفتی بیرون فعلا وقت توجه به چیزای مهم تری هست 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

والا چی بگم شوهر من خودش خدارو شکر چشم پاکه چند تا همکار پیرو بیکلاس و معمولی مثل خودم هم داره ولی من باز هم حساسم.  همون اول هم که فیس بوک مد بود تمام دخترا رو از پیجش آنفالو کردم با اینکه می گفت زشته همکلاسیمن ولی من اینکارو کردم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.