با اینکه همیشه سروقت میاد خونه و میره سرکار و توی این 19 سال هیچی ازش ندیدم چند روزه حس بدی دارم بهش حس میکنم داره خ میکنه . چند شب قبل یهو رفتم پیشش صفحه گوشیش بست هر چی گفتمچرا فیلتر..شکن باز کرده گفت تل بودم ولی حس خوبی نداشتم بعد گوشیش دیدم فیلم بد سرچ زده بود بعد که به روش اوردم و گله کردم گفت اولین بارمه سرچ زدم. دیروزم یهو حس بدی بهم دست داد خیلی به ندرت عطر به خودش میزد دیشب بوی عطر رو میداد گفتم تو هیچقوت عطر نمیزدی گفت موقع نماز زدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همینجوریش که همیشه دلم خون بوده از دستش . یک ماه و نیم قهر بودیم سر اینکه توی عروسی چادر حاضر نشدم س ...
ناراحت نباش سعی کن ته قضیه رو دربیاری شاید اشتباه میکنی اگه هم فهمیدی خیانت میکنع اگه دلشو نداری جدا شی یا شرایطشو نداری یا اصلا دوسش داری به روش نیار سعی کن بفهمی نیازش چیه از چی خوشش میاد که بیشتر جذبش کنی
حس خیلی بدی گرفتم هیچوقت اینجوری حس بد نگرفتم ازش. دیروز ظهر زنگ زد برق سرکارم رفته یک ساعت دیرتر می ...
خودتو عذاب ندع عزیزم اگه هم باز متوجه چیزی شدی بیا اینجا تاپیک بزار ببین نظر بقیع چیه یهو خودت کاری نکن یا حرفی نزن بعضی اوقات نظر بقیه خیلی به آدم کمک میکنه