2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداری و کیا داشتن

482 بازدید | 71 پست

سلام شبتون بخیر من پنجشنبه رفتم مسافرت هفته ۵یا۶م میشد تقریبا و‌نمیدونسم باردارم و قایق سوارشدم تا رسیدم خونه ب خونریزی و دفع لخته افتادم رفتم بیمارستان شیاف پروژسترون داد شنبش رفتم سونو گف همه چی اکیه ضربان قلیش خود جنین هماتومم ۱۶.۵ در ۷ بود ولی امروز خیلی زیاد دفع لخته های خونی بزرگ دارم برای چیه ؟ میشه شیافو دوبار در روز استفاده کنم ؟ خیلی میترسم

من هماتوم داشتم خونریزی و لکه بینی داشتم به من گفته بود دوبار در روزولی شما با دکترت مشورت کن سعی کن ...

من سرکار میرم ولی پشت میزم و فرمون اصلا تحرک ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هماتوم داشتم خونریزی و لکه بینی داشتم به من گفته بود دوبار در روزولی شما با دکترت مشورت کن سعی کن ...

سایز بر شما چند بود؟ نینیتون سالم بدنیا اومد؟

به شکمت زیاد فشار نیار، سعی کن به صندلی تکیه بدی

همینم اصلا فشار نمیارم ولی خیلی استرس دارم چون لخته ها خیلی بزرگ و سنگین بود یکی دوتاش بخاطر سایز هماتوممه؟

سایز بر شما چند بود؟ نینیتون سالم بدنیا اومد؟

برا من بزرگ بود ۶۰ میل بود من خ استرس داشتم ولی

خداروشکر بچم سالم به دنیا اومد.

استرس نداشته باش هماتوم چیزی نیست فقط زیاد فعالیت نکن.

خونریزیتم نباید روشن باشه هر وقت روشن شد سریع برو دکتر. 

برا من بزرگ بود ۶۰ میل بود من خ استرس داشتم ولی خداروشکر بچم سالم به دنیا اومد.استرس نداشته باش همات ...

لخته های سیاهه اگه بدت نمیاد عکس بزارم ببینی؟

همینم اصلا فشار نمیارم ولی خیلی استرس دارم چون لخته ها خیلی بزرگ و سنگین بود یکی دوتاش بخاطر سایز هم ...

اگر به دکترت مطمئنی بهش اعتماد کن وگرنه دکترت را عوض کن، معمولا موقع خونریزی روزی 2 تا شیاف اگه آمپول نباشه، من شرایط شما را نمیدونم فقط یه دکتر خبره انتخاب کن 

اگر به دکترت مطمئنی بهش اعتماد کن وگرنه دکترت را عوض کن، معمولا موقع خونریزی روزی 2 تا شیاف اگه آمپو ...

دکترم دکتر ماهریه ولی گف یدونه کافیه گفتم استراحت مطلق؟ گف نه استراحت نسبی بنظرشماها که تجربه دارید دوتاش کنم هورمون ضرری نداره ک بر جنین؟