سلام شبتون بخیر من پنجشنبه رفتم مسافرت هفته ۵یا۶م میشد تقریبا ونمیدونسم باردارم و قایق سوارشدم تا رسیدم خونه ب خونریزی و دفع لخته افتادم رفتم بیمارستان شیاف پروژسترون داد شنبش رفتم سونو گف همه چی اکیه ضربان قلیش خود جنین هماتومم ۱۶.۵ در ۷ بود ولی امروز خیلی زیاد دفع لخته های خونی بزرگ دارم برای چیه ؟ میشه شیافو دوبار در روز استفاده کنم ؟ خیلی میترسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکترم دکتر ماهریه ولی گف یدونه کافیه گفتم استراحت مطلق؟ گف نه استراحت نسبی بنظرشماها که تجربه دارید ...
من شخص خودم هماتوم نداشتم. ممکن مراحل بعد دوز بیش تری لازم داشته باشه فعلا نه. شما نهایت سر کار برو و اگه کسی نیست غذا درست کنه غذای راحت درست کن، دیگه کاری انجام نده، از دستشویی فرنگی هم استفاده کن و پله پایین بالا نشو
به منم گفت معاینه و سونو واژینال یه ماما بهم گفت دستکاریش نکن که احتمال سقط بالا بره منم فقط استراحت و شیاف و آمپول و بعد دو هفته یه مقدارش جذب شد و بقیش دفع