ما تقریبا یه ساله خونه خریدیم، نقلی کوچولو اسمشو گذاشتم فنجول😂😂
تو این یه سال واقعا من رعایت کردم، کارایی که دوس داشتم، تفریحاتم و کلی چیزای دیگه زدم تا قسط و قرضامونو بدیم و تموم شد، امروز همسرم میخواست بره سند خونه رو به نام کنه، گفت پاشو بیا، منم گفتم خوابم میاد تو برو،
خوش بحالت ک شوهر فهمیدهای داری .... حالا من شوهرم بخاطر آدم بدی نیس ولی تا این حد هم فهمیده نیست😔
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
وای چقدر عالی..انشالله عمر خوشی هاتون همیشگی باشه
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خوش بحالت ک شوهر فهمیدهای داری .... حالا من شوهرم بخاطر آدم بدی نیس ولی تا این حد هم فهمیده نیست😔
عزیزم منم فکر نمیکردم بدونه، ولی قبلا بهش گفته بودم دلگرمی واسه یه زن که چیزی به نامش باشه تو ذهنش مونده بود، البته کادو سالگرد و عیدی و تولدرو همه رو گفت تصویه کردم😄😄