2777
2789
عنوان

ميشه...؟

756 بازدید | 99 پست

میشه با وجود بچه بازم مثل دوران نامزدی شاد و عاشقانه بود با شوهر ؟ 

دلم واسه روزای نامزدیم تنگ شده 

حس میکنم خیییلی سریع دارم پیر میشم ...

23 سالمه ولی حس پیری دارم 

پسرمو خیلی دوس دارم ولی از بچه دار شدن پشیمونم 😔

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر نمیشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شوهرت سرد شده نسبت به سابق؟

نه اصلا ولی خب دوس داشتم شبا پای تلویزیون مثل دوران نامزدی همو بغل کنیم حرف بزنیم و کلی کارای دیگه ولی همینشم نمیشه با بچه هی باید بگیم نکن پرت نکن اینکارو نکن ..گ

باردارم چون با پدر و مادر شوهر زندگی میکنم هیچوقت تنها نمیشیم 

ولی به این فکر کن بدنیا بیاد کسی هست بذاری پیشش ساعاتی تنها باشین 

نه اصلا ولی خب دوس داشتم شبا پای تلویزیون مثل دوران نامزدی همو بغل کنیم حرف بزنیم و کلی کارای دیگه و ...

آخی نازی

منم مثل شمام عزیزم

بچه م پنج ماهشه تا میام دو دیقه با شوهرم بشینم درددل و گپ، زر زرش میره هوا

اوایل کلافه بودم اما الان همه کاراشو میکنم زودتر میخوابونمش تا لااقل یه ساعت باهم مثل قدیما خوش باشیم

آخی نازی منم مثل شمام عزیزم بچه م پنج ماهشه تا میام دو دیقه با شوهرم بشینم درددل و گپ، زر زرش میره ...

زر زر😐😐😐😐😐 واقعا که

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙
آخی نازی منم مثل شمام عزیزم بچه م پنج ماهشه تا میام دو دیقه با شوهرم بشینم درددل و گپ، زر زرش میره ...

حالا اون دو کلمه حرف که هیچی منظورم بیرون رفتنه سینما رفتنه ... نمیدونم چرا اینقدر پشیمونم چون 1ماه به عروسیم فهمیدم باردارم .... حس افسردگی دارم انگار هیچی از زندگیم نفهمیدم