2777
2789
عنوان

ميشه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 99 پست
استارتر 1ماه ب عروسیت فهمیدی بارداری یا 1ماه بعد عروسیت؟

1ماه به عروسیم با وجود بکارت 

از سر بی تجربگی و خامی😣

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
1ماه به عروسیم با وجود بکارت  از سر بی تجربگی و خامی😣

بخاطر همینه خسته شدی اگر بعد عروسیت بود انقدر خسته نمیشدی 

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلو هستن ؟؟؟  کارت خییییلی سخته پس 😔 شوهره من برعکس شوهره شماس فقط این پسر وقتی نمیذاره بر ...

آره دوقلو😣

حس افسردگی شدیییییدی دارم 

همش به سقوط از ارتفاع فکرمیکنم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بخاطر همینه خسته شدی اگر بعد عروسیت بود انقدر خسته نمیشدی 

اره تا اومدم از زندگی مشترک دونفره چیزی بفهمم پام تو سونو گرافیو بعدشم ونگ ونگ بچه

آره دوقلو😣  حس افسردگی شدیییییدی دارم  همش به سقوط از ارتفاع فکرمیکنم

شما از 3جهت تحت فشاری 

بچه 

کارای خونه تکراری 

شوهر بی تفاوت 

کاش بری مشاوره اروم شی 

اره تا اومدم از زندگی مشترک دونفره چیزی بفهمم پام تو سونو گرافیو بعدشم ونگ ونگ بچه

اشکالی نداره ب این فکر کن الان همینجا خیلیها ارزوی ی بچه ب دلشونه

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙
اشکالی نداره ب این فکر کن الان همینجا خیلیها ارزوی ی بچه ب دلشونه

اخه بنظرم بچه رو با هر مشقتی هم شده میشه داشت ولی جوونی و عمر رو چی 😔

شما از 3جهت تحت فشاری  بچه  کارای خونه تکراری  شوهر بی تفاوت  کاش بری مشاوره ...

خودمم نسبت به خودم بی تفاوتم 

هزارجور دردومرض گرفتم حوصله دکترو ندارم حتی قرصامم نمیخورم

کلا دوس دارم بمیرم 😖

براچی خودمو درمان کنم که چی بشه چرا به این زندگی ادامه بدم 😖😖

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اخه بنظرم بچه رو با هر مشقتی هم شده میشه داشت ولی جوونی و عمر رو چی 😔

خیر بچه رو به هرمشقتی نمیشه داشت 

یه مدت پیش یه خانمی تایپک زده بود ۱۰ساله باردار نمیشه خودشو شوهرش عاشق همن ولی در شرف جدایی ان ‌.. شوهرش معتقده که دارن همدیگرو آزار میدن و یک نمونه ای که ۷ساله بدون هیچ مشکلی بچه دار نشده و حرفای مردم😖