دوقلو هستن ؟؟؟ کارت خییییلی سخته پس 😔 شوهره من برعکس شوهره شماس فقط این پسر وقتی نمیذاره بر ...
آره دوقلو😣
حس افسردگی شدیییییدی دارم
همش به سقوط از ارتفاع فکرمیکنم
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شما از 3جهت تحت فشاری بچه کارای خونه تکراری شوهر بی تفاوت کاش بری مشاوره ...
خودمم نسبت به خودم بی تفاوتم
هزارجور دردومرض گرفتم حوصله دکترو ندارم حتی قرصامم نمیخورم
کلا دوس دارم بمیرم 😖
براچی خودمو درمان کنم که چی بشه چرا به این زندگی ادامه بدم 😖😖
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اخه بنظرم بچه رو با هر مشقتی هم شده میشه داشت ولی جوونی و عمر رو چی 😔
خیر بچه رو به هرمشقتی نمیشه داشت
یه مدت پیش یه خانمی تایپک زده بود ۱۰ساله باردار نمیشه خودشو شوهرش عاشق همن ولی در شرف جدایی ان .. شوهرش معتقده که دارن همدیگرو آزار میدن و یک نمونه ای که ۷ساله بدون هیچ مشکلی بچه دار نشده و حرفای مردم😖