2777
2789
عنوان

ميشه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 99 پست
منظورم بهانه گیری و گریه های نمایشی شه چقدر به همه چی گیر میدین اه اه اه 🤐

5ماهشه تازه اول کاری راه بیفته بدتره  😣

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ت چند وقتشه؟؟ خوب دوساعت بذار پیش مادری خواهری یا مهد

2سالشه ... خواهر ندارم مادرشوهرمم بیشتر بچه دخترش اونجاس ... قبلا میذاشتمش ولی جدیدا یکم بهانمو میگیره نباشم

یه مسافرت میریم همش نق میزنه گریه الکی میکنه کوفتمون میکنه هفته پیش نزدیک 7تومن خرجمون شد ولی کوفتمون کرد

والا من ک یکی دارم ۱۴ سالم هس ازدواج کردم زندگیمون بسیار شاده و اصن اصن حس گذر زمانو ندارم وضع مالیمونم توپ نیس متوسطه روحیه ت باید شاد باشه خونه ما همش جشنه ن با خرج زیاد ها 

یه مسافرت میریم همش نق میزنه گریه الکی میکنه کوفتمون میکنه هفته پیش نزدیک 7تومن خرجمون شد ولی کوفتمو ...

خب ديگه بچه همينه عزيزم.اصلا ازدواج يعني مسئوليت.شما سنت كم بود ميتونستي تا چهار پنج سال بچه دار نشي اما الان ديگه شده.خداروشكر.

چرا؟ شما هم بچه داری؟

بله من بچه دارم ۳ ماهشونه 

واقعا بعضی  وقتا میگم من به چه هدفی دارم زندگی میکنم وقتی که همسرم انقد بی تفاوته و هفته ای یبارم بیرون نمیرم 

کارم فقط شده رسیدگی به بچه ها و کاراهای خونه 

یک روتین تکرار که جونمو به لبم رسونده 

خیلی خستم خیلی .. امیدی ندارم و تلاشی نمیکنم چون در نقطه ی مقابل من یک مرد بی تفاوت و کمی بی احساس رو می بینم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
والا من ک یکی دارم ۱۴ سالم هس ازدواج کردم زندگیمون بسیار شاده و اصن اصن حس گذر زمانو ندارم وضع مالیم ...

شمابچتون اصلا هیچ تغییری ایجاد نکرد تو تایم دونفرتون ؟ 

ما شادیم مشکلی نداریم ولی پسرم واقعا اذیت میکنه نمیدونم چیکار کنم

شبا تا باباشو میبینه جوووووش میاره پرت میکنه جیغ میزنه 

بیرون میریم نق غر گریه بدون دلیل و نمایشی

نمیدونم چیکارش کنم 

همین کاراش بیشتر توجه مارو سمت خودش معطوف میکنه و از تایم دونفرمون کلی کم میشه

بله من بچه دارم ۳ ماهشونه  واقعا بعضی  وقتا میگم من به چه هدفی دارم زندگی میکنم وقتی که ه ...

دوقلو هستن ؟؟؟ 

کارت خییییلی سخته پس 😔

شوهره من برعکس شوهره شماس فقط این پسر وقتی نمیذاره برامون یا بیرونم بریم کوفتمون میکنه

شمابچتون اصلا هیچ تغییری ایجاد نکرد تو تایم دونفرتون ؟  ما شادیم مشکلی نداریم ولی پسرم واقعا ا ...

مگه میشه تغییری ایجاد نشه ولی خب سازگاری باید کرد الانم ک بزرگتر شده مستقل تر شده دیگ

مگه میشه تغییری ایجاد نشه ولی خب سازگاری باید کرد الانم ک بزرگتر شده مستقل تر شده دیگ

چندسالشه ؟ دومی رو باردارین ؟