2777
2789
عنوان

ارتباط ترشحات پنیری و ناباروری

11105 بازدید | 24 پست

سلام خانما

کسی اطلاع داره که آیا ترشحات پنیری واژن میتونه عاملی برای عدم بارداری باشه یا نه؟ یعنی ممکنه مانع ورود اسپرم به رحم بشه

من از سال ۹۲ برای بارداری تحت درمانم. تنبلی تخمدان دارم. پیش هر دکتری میرفتم همون اول که معاینه میکرد میگفت عفونت داری. خلاصه همه جور پماد واژینال و قرص و حتی آنتی بیوتیک تزریقی استفاده کردم ولی فایده نداشت. الانم میرم یک مرکز درمان ناباروری و قراره بعد عید آی یو آی انجام بدم. طی چند ماه گذشته فولیکول های خوبی داشتم ولی بازم حامله نشدم. به نظرتون ممکنه به خاطر این ترشحات باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش اگر هم این ترشحات مانع بارداریت شده باشه با ای یو ای درصد بارداریت بالا میره و مستقیم اسپرم ها رو میفرستن داخل

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

اسپرم ها سالمن و مشکل ندارن؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    

توروخدانگیدپنیرییییییی من یه مدته لب به پنیر نمیزنم😣😣😣

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

منم نمیدونم ..ولی اینو میدونم زمانی که باردار بودم همین حالت برام پیش اومد و به خونریزی افتادم و دکترم گفت که این ترشحات باعث سقط میشه و دارو غیره مصرف میکردم ..حتما درمانش کن عزیزم ..لباس زیر نپوش و اگه پوشیدی تند تند عوض کن ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
وای منم از این ترشحات دارم هنوز عقدم ینی نابارورم؟؟؟؟من از این ژلای شست و شو میزنم که ترشحاتمو خیلی ...

نه عزیزم چه ربطی داره ..عفونته باید درمان بشی ..و این ژل و اینا خوب نیست ..زیاد استفاده نکن .

مشاور امور ملکی در کیش..🌴