میتوز مدیر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 عنوان اه اه حالم بهم خورد چه ندید بدید | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 31 پست ببین ابن دختره چیارو استوری کرده 😐 1404/05/28 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3302 کاری به این ندارم مثلا چمیدونم یکی از غذایی که بیرون خورده استوری میذاره یا حتی یه بستنی تو کافه این ... خودم دیدم طرف چند سیخ جیگر خورده از جگرها عکس گرفته گذاشته استوری خب مشخصه این ادم بعد مدتها تونسته یه جیگر بخوره که انقدر بابتش ذوق کرده که عکس گرفته انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 اشکال نداره😁😁همیشه به خوشی❤️ برم پاکش کنم ؟ به نظرم خیلی ندید بدید بازیه الان کجا پشت موندن به خوشیه خواهر 🙄😂😂شوخی میکنممرسی قشنگم ❤️
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 خودم دیدم طرف چند سیخ جیگر خورده از جگرها عکس گرفته گذاشته استوری خب مشخصه این ادم بعد مدتها تونسته ... میدونی اینا برا سال ۹۷ ۹۶ خوبه الان دیگه نه یه جوریه😑
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 خودم دیدم طرف چند سیخ جیگر خورده از جگرها عکس گرفته گذاشته استوری خب مشخصه این ادم بعد مدتها تونسته ... بله درسته👌🏻😅منم نظرم همین بود رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 برم پاکش کنم ؟ به نظرم خیلی ندید بدید بازیه الان کجا پشت موندن به خوشیه خواهر 🙄😂😂شوخی میکنممرسی ق ... هر کاری از نظر خودت درسته انجام بده اگه فکر میکنی دوستات این استوری رو ببینن بهتره حذفش نکنولی خب بعدا دیگه از این مدل استوری ها نذار 😁یه جور دیگه خوش حالی هات رو به رخ بکش😁❤️ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 هر کاری از نظر خودت درسته انجام بده اگه فکر میکنی دوستات این استوری رو ببینن بهتره حذفش نکنولی خب ب ... تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود اخع باورت میشه من تا الان یه دونه استوری هم نذاشتم .بلدم نیستم برم پاک کنم بهتره چیه این عنتر بازی ها😂
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود اخع باورت میشه من تا الان یه دونه استوری هم نذاشتم .بلدم نیستم بر ... دورت بگردم😁❤️منم کلا استوری نمیذارم😂 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود اخع باورت میشه من تا الان یه دونه استوری هم نذاشتم .بلدم نیستم بر ... اگه دیدن حذفش نکن رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 دورت بگردم😁❤️منم کلا استوری نمیذارم😂 منم اصلامیدونی دختر من رفتم به پیج زدم اسم خودمو نزاشتم بعد اینایی که مسخرم میکردنو فالو کردم ببین حتی پیجم نداشتم انقد بی حاشیه بعد برا پیچه ۰۰۲ تا فالور جمع کردم بعدم الان اسم خودمو گذاشتم اینو استوری کردم 😂😂
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 منم اصلامیدونی دختر من رفتم به پیج زدم اسم خودمو نزاشتم بعد اینایی که مسخرم میکردنو فالو کردم ببین ... اشکال نداره این دفعه روبا یه بار چیزی نمیشه😁 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 اگه دیدن حذفش نکن درد اینه شاید نفهمن منم چون اسممو رو بلیت مخفی کردم 😂الان بش فک میکنم یه جوری بعضی وقتا خون به مغزم نمیرسه که ..😂😂
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 درد اینه شاید نفهمن منم چون اسممو رو بلیت مخفی کردم 😂الان بش فک میکنم یه جوری بعضی وقتا خون به مغزم ... آیدیتو تغییر بده به اسم و فامیل کاملت😂 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6571 آیدیتو تغییر بده به اسم و فامیل کاملت😂 نه دختر پاکیدم بره 😂
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5404 بله قطعاااا(خدا آنچه با ما کردند را جبران خواهد کرد)ایمان داشته باش به این جملهان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد❤️ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2626 اسی ندیدممم 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨