میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6560 عنوان اه اه حالم بهم خورد چه ندید بدید 643 بازدید | 31 پست ببین ابن دختره چیارو استوری کرده 😐 1404/05/28 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5387 من نمیدونم چرا دلم میسوزه استوری این مدلی میبینم🥲شاید اون شخص دلخوشیش همیناست🥲 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
ece عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2995 من نمیدونم چرا دلم میسوزه استوری این مدلی میبینم🥲شاید اون شخص دلخوشیش همیناست🥲 عزیز vip نشسته دلخوشیش همینه همین دلخشیش ۱۰.۱۵میلیون آب خوردع
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6560 من نمیدونم چرا دلم میسوزه استوری این مدلی میبینم🥲شاید اون شخص دلخوشیش همیناست🥲 هومم ندید بدیدن دیگه
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5387 عزیز vip نشسته دلخوشیش همینه همین دلخشیش ۱۰.۱۵میلیون آب خوردع کاری به این ندارم مثلا چمیدونم یکی از غذایی که بیرون خورده استوری میذاره یا حتی یه بستنی تو کافه اینم شاید به خاطر همین vip نشستن تا مدت ها مجبور باشه صرفه جویی کنه اونی که واااقعا پولداره و همش در حال مسافرت و... استوری از این چیزا نمیذاره😬 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
ece عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2995 کاری به این ندارم مثلا چمیدونم یکی از غذایی که بیرون خورده استوری میذاره یا حتی یه بستنی تو کافه این ... عزیزم اونی که نداره اصلا سمت این چیزا نمیره خودمونو گول نزنیم ❤️
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6560 کاری به این ندارم مثلا چمیدونم یکی از غذایی که بیرون خورده استوری میذاره یا حتی یه بستنی تو کافه این ... نه پولداره😤
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5387 عزیزم اونی که نداره اصلا سمت این چیزا نمیره خودمونو گول نزنیم ❤️ شاید اینطوره که شما میگی❤️ولی من چند تا خانواده خیلی پولدار میشناسم همه جااا رفتن در سکوت و خفا نه استوری نه پستی هیچ کس متوجه نشده یهو بین حرفاشون میگن اونم اتفاقی رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5387 نه پولداره😤 رفتارش عجیبه برام😁 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
دختری_در_کنج_اتاقش عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 13660 چی بود دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5387 این استوری خودمه 😑میدونم خزه خیلی هم خزه ولی من پشت کنکوریم این چند وقت خیلی از دوستام با حرف هاشون ... عزیزممم😂😂ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
میتوز مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 6560 عزیزممم😂😂ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره ببین دختر تا گوشی رو بیارم بالا یه عکس بگیرم اببببب میشدم میخواهم به نشانه اعتراض باز بمونم😂😂
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5387 ببین دختر تا گوشی رو بیارم بالا یه عکس بگیرم اببببب میشدم میخواهم به نشانه اعتراض باز بمونم😂😂 اشکال نداره😁😁همیشه به خوشی❤️ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند