2777
2789
کاری به این ندارم مثلا چمیدونم یکی از غذایی که بیرون خورده استوری میذاره یا حتی یه بستنی تو کافه این ...

خودم دیدم طرف چند سیخ جیگر خورده از جگرها عکس گرفته گذاشته استوری 

خب مشخصه این ادم بعد مدتها تونسته یه جیگر بخوره که انقدر بابتش ذوق کرده که عکس گرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم دیدم طرف چند سیخ جیگر خورده از جگرها عکس گرفته گذاشته استوری خب مشخصه این ادم بعد مدتها تونسته ...

میدونی اینا برا سال ۹۷ ۹۶ خوبه الان دیگه نه یه جوریه😑

خودم دیدم طرف چند سیخ جیگر خورده از جگرها عکس گرفته گذاشته استوری خب مشخصه این ادم بعد مدتها تونسته ...

بله درسته👌🏻😅

منم نظرم همین بود

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

برم پاکش کنم ؟ به نظرم خیلی ندید بدید بازیه الان کجا پشت موندن به خوشیه خواهر 🙄😂😂شوخی میکنممرسی ق ...

هر کاری از نظر خودت درسته  انجام بده 

اگه فکر میکنی دوستات این استوری رو ببینن بهتره حذفش نکن

ولی خب بعدا دیگه از این مدل استوری ها نذار 😁

یه جور دیگه خوش حالی هات رو به رخ بکش😁❤️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

هر کاری از نظر خودت درسته انجام بده اگه فکر میکنی دوستات این استوری رو ببینن بهتره حذفش نکنولی خب ب ...

تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود 

اخع باورت میشه من تا الان یه دونه استوری هم نذاشتم .

بلدم نیستم 

برم پاک کنم بهتره چیه این عنتر بازی ها😂

تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود اخع باورت میشه من تا الان یه دونه استوری هم نذاشتم .بلدم نیستم بر ...

دورت بگردم😁❤️

منم کلا استوری نمی‌ذارم😂

تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود اخع باورت میشه من تا الان یه دونه استوری هم نذاشتم .بلدم نیستم بر ...

اگه دیدن حذفش نکن 

دورت بگردم😁❤️منم کلا استوری نمی‌ذارم😂

منم اصلا

میدونی دختر من رفتم به پیج زدم 

اسم خودمو نزاشتم 

بعد اینایی که مسخرم می‌کردنو فالو کردم 

ببین حتی پیجم نداشتم انقد بی حاشیه 

بعد برا پیچه ۰۰۲ تا فالور  جمع کردم 

بعدم الان اسم خودمو گذاشتم اینو استوری کردم 😂😂

منم اصلامیدونی دختر من رفتم به پیج زدم اسم خودمو نزاشتم بعد اینایی که مسخرم می‌کردنو فالو کردم ببین ...

اشکال نداره این دفعه رو

با یه بار چیزی نمیشه😁

درد اینه شاید نفهمن منم چون اسممو رو بلیت مخفی کردم 😂الان بش فک میکنم یه جوری بعضی وقتا خون به مغزم ...

آیدیتو تغییر بده به اسم و فامیل کاملت😂

بله قطعاااا

(خدا آنچه با ما کردند را جبران خواهد کرد)

ایمان داشته باش به این جمله

ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد❤️