2777
2789

واقعا راستشو بگین شاید ما تونستیم درک کنیم 

چی میشه ک اردواج میکنید حالا با با دوست پسر  با سنتی

چی میشه. ک یهو ی حالت وای من چون اردواج کردم از همه بهترم.  این پیروزی قسمت هر کسی نمیشه  

و یهو با دوستاتون  چپ میشین 

دوستم بعد  9 سال دوستی دو روز مونده ب عقدش زنگ زد خشک و خالی دعوت کرد انگار مجبورش کردن 

بعدشم دیگه اگه  تو دانشگاهی  جایی میدیدمش  سرشو برمیگردونه 

حتی لایک استوری یا پستم  هم نمیکنه 

تو گروه تبریک سال نو گذاشتن بچه ها  این دید  هیچی ننوشت. در این حد حتی😑😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینکه ی سری مجرد ها بی جنبه هستن و حد و مرز رو نمیدوننن

والا ک ما خوشحال شدیم اردواج کرد 

ادم ناراحت میشه اینطور رفتارا میبینه بی معرفتی و بی شعوری محض

گاهی بخاطر درگیری های فکری مختلف بعد ازدواج رفتار آدم عوض میشه،مثل خود من که بعد ازدواج مجبور شدم با کل دنیا قطع ارتباط کنم.گاهی هم بخاطر اعتماد بسقف های زیاد از حد که شوهرشون بهشون میبنده فکر می‌کنند از بقیه سر ترن و قیافه میگیرن

قطعا یه کمبودی داره شک نکن

من قبل اینکه خودم ازدواج کنم دوستم ازدواج کرد دیگه با کسی حرف نمیزد سلف تنها میرفت و هی النگو هاش مینداخت دم دستش جیلینگ میلینگ میکرد ۳ ماه بعدش طلاق گرفت و بعدش مشخص شد شوهرش چه مشکلات بزرگی داشته

من خودم الان ۲ ماهه ازدواج کردم رابطم با دوستامم بیشتر شده حتی 

دوسته شما هم یه مشکلی داره تویه زندگیش 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

چندتا از دوستام بعد ازدواج با منو دوستای دیگم کات کردن

چون شوهرشون گفته بودن ک نباید رفیق داشته باشین///:

زور این بهم داره ک شوهر یکی از همون دوستای سابقم خودش کلی رفیق داره ولی زنشو محدود میکنه

اصلا نمیتونم همچین مردای خودخواه یا زنای ضعیف رو درک کنم

چندتا از دوستام بعد ازدواج با منو دوستای دیگم کات کردنچون شوهرشون گفته بودن ک نباید رفیق داشته باشین ...

منم دلم میسوزه  برا همچین دخترایی ک مرد انقد کنترلگر باسه اسنا بازم ذوق کنند ک فقط اردواج کردند

همه که اینجوری نیستن من خودم ۹سال ازدواج کردم هنوزم بادوستای دبیرستانم درارتباطم اما بعضی ها هستن هنوز دلیلش کشف نشده😂نمونش یکی ازدوستام تاازدواج کرد باهمه قطع ارتباط کرد فکرکرد چخبره الان ک بچه دارشده گفته بیارین منو تو گروه ماهم قبول نکردیم گفتیم بعد۴سال میخوای بیای چیکار.ولی فکر میکنم شاید مشکل ازشوهراشون مثلا اوایل ازدواج میگن بادوستات قطع ارتباط کن بعد که چندسال میگذره تازه سرشون میخوره به سنگ

2790
2778
2791
2779
2792