2777
2789
عنوان

دخترایی ک ازدواج کردین بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست
همه که اینجوری نیستن من خودم ۹سال ازدواج کردم هنوزم بادوستای دبیرستانم درارتباطم اما بعضی ها هستن هن ...

اره بعضی ها بی جنبه هستند جدا 

من عروسی اقوام رفتم چند وقت پیش بیشتر فامیلا دوستای عروس در جریان برنامه ها بودند و کارارو می‌کردند و وسط میزقصیدن

اره بعضی ها بی جنبه هستند جدا من عروسی اقوام رفتم چند وقت پیش بیشتر فامیلا دوستای عروس در جریان برنا ...

چن وقت بعد خودش پشیمون میشه هرکی جایگاه خودشو داره همسر خانواده دوست بلاخره ادم باید یه رفیقم تو زندگیش داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقت بعد خودش پشیمون میشه هرکی جایگاه خودشو داره همسر خانواده دوست بلاخره ادم باید یه رفیقم تو زند ...

تا ی جایی حق میدم نمیتونی مثل سابق با دوستاتون در ارتباط باشی اولویت های ادم تغییر میکنه 

اما اینکه یهو بی دلیل و بی علت با دوستاتون قطع ارتباط کنی اونم دوستی چند ساله واقعا عجیبه 

تا ی جایی حق میدم نمیتونی مثل سابق با دوستاتون در ارتباط باشی اولویت های ادم تغییر میکنه اما اینکه ی ...

بنظرم دلیلشو ازش میپرسیدی 

من دوستم چون عقدش اوایل کرونا بود و نرفتیم باهمه قهرکرد🫠یعنی دوسداشت هممون بریم کرونا بگیریم ولی توعقدش باشیم😑حالا من پدربزرگمم فوت کرده بود وسط مراسم ختم میگف برات کارت بیارم خیلی بی منطق بود

بنظرم دلیلشو ازش میپرسیدی من دوستم چون عقدش اوایل کرونا بود و نرفتیم باهمه قهرکرد🫠یعنی دوسداشت هممو ...

چی بپرسم اخه یهو با همه قطع ارتباط کرد 

حتی با یکی دیگه از بچه ها تو اکیپ ک با اون صمیمی تر بود  و اونم خودش متاهل بود با اونم قطع ارتباط کرده

ایشون توقع بیجا داشته اوایل کرونا واقعا وحشتناک بود

چی بپرسم اخه یهو با همه قطع ارتباط کرد حتی با یکی دیگه از بچه ها تو اکیپ ک با اون صمیمی تر بود و او ...

پس دیگ بیخیالش شو ولی مطمئنم پشیمون میشه یه روز 

واینکه صدرصد شوهرش دوسنداره باکسی درارتباط باشه