2777
2789

خانما من هروقت شوهرم( دوران عقدیم فعلا ، چند وقت دیگه عروسیمون ، خودمم نمیدونم بگم نامزد یا شوهر 😅) برام ماهیانه یه مبلغی میزنه حسابم،  

البته خودم ازشد دارم ، دوران اشناییمون  بهش گقتم من این همه درس خوندم برم سرکار دستم تو جیب خودم باشه  گفت اگه دوست داری برو ولی من همون حقوقی که میخوای بری سرکار رو بهت میدم ، که تو رفاه بشی ( هرچند الان مبلغی که بهم میده کمتر از اون حده 😅) 

ماشینیم که زیر پامه بارم اون پولشو داده هروقت سوارش میشم یه جوری میشم

بعد یه ۱۰دقیقه پیش پول زد حسابم ، عصری شاید برم بیرون یکم خرید کنم چیزای اصافه ، ولی نمیدونم چرا عداب وجدان میگیرم 🥲

اینکه اون داره زیر آفتاب با سختی پول در میاره بعد من میرم خرج میکنم

مجردم که بودم همین حسو نسبت به بابام داشتم 

همیشه وقتی خرجای عیر ضروری یا زیاد میکردم عداب وجدان میکردم ، با عداب وجدان همراه بود خوشیام😐

الانم همینم 

سنمم کم نیست ۲۸سالمه

تروخداااااااا بگید چه علطی کنم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو چقدر میزنه

دوم برو سرکار حتما اینطوری دوتایی برای زندگی خرج میکنید هم اعتماد به نفست بیشتر میشه هم دیگه احساس بد نمیگیری

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

تبریک میگم از الان تو نامزدی داری فاتحه زندگیتو می‌خونی 

شوهرت بخاطر کی و چی کار می‌کنه . خب معلومه بخاطر تو و زندگیتون . پس تو خرج نکنی کی کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خرج کن به خودت برس و لذت ببر 

بالاخره ایشون هم به خاطر ارامش و اسایش و رفاه شما کار میکنه شما خرج نکنی کی بکنه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منم همین جوری بودم عزیزم 

بعد واسه همین از شوهرم هیجی نمیگرفتم و فقط درامد خودم رو خرج میکردم اما جدیدا که هزینه هام زیاد شده چند بار ازش مول خواستم میبینم اینطوری خیلی خوشحال تر و پر انرژی تر میشه

همسرت وقتی حمایتت میکنه عشق میکنه براش اذیتی نداره

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

اول بگو چقدر میزنهدوم برو سرکار حتما اینطوری دوتایی برای زندگی خرج میکنید هم اعتماد به نفست بیشتر می ...

۹تومن

میترسم خسته بشم نتونم خوب به خونه زندگیم برسم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یه شوهری هم تو نی نی سایت دست و دلباز از آب دراومد ببینم میتونید خرابش کنید🤦🏻‍♀️ عزیزم با میل خودش داره میده و خوشش میاد پس ازش لذت ببر و عذاب وجدان نگیر. ضمنا عقدید یعنی زن و شوهرید فقط سر خونه خودتون نیستید

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.