2777
2789
عنوان

دیشب عین سگ شوهرمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا خودم دوست ندارم شوهرم همه مسائل خانوادگی منو بدونه چون مشکلات خانوادگی ما زیاده ولی خانواده اون ...

ببین عزیزم اگه کوچکترین مسئله ای تو خانواده من باشه مثلا تلفنی با مادرم صحبت کنم تا تهش رو درنیاره ول کن نیست اما اصرار خودشو پنهان می کنه منم مشتاق شنیدن نیستم این نامحرم دونستن من اذیتم می کنه

مامان یه آقا پسر گوگولی

به جای مادر بودن معشوقه باش 

لااقل جای یه حرمتی رو باقی بزار! 

ایشون خواهرش بوده شاید این مسئله به خواهرشونم مربوط بوده یا شاید اصلا یادش نبوده به شما بگه!!

شاید وقتی به شما میگه واکنش درستی ندارید اول به خودتون بنگرید ببینید ایا مشکلی ندارین بعد طرف مقابلتون رو باراندازی کنین

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به جای مادر بودن معشوقه باش لااقل جای یه حرمتی رو باقی بزار! ایشون خواهرش بوده شاید این مسئله به خوا ...

دقیقا چون خودم اینطورم توقع دوطرفه بودن اینو دارم

مامان یه آقا پسر گوگولی

دقیقا چون خودم اینطورم توقع دوطرفه بودن اینو دارم

خودت اینطور نباش

معشوقه باش مادر نباش مردا دنبال زنی ان که معشوقه ست 

تاییدش کن حرفاش رو گوش بده زود عصبی نشو 

و هر هفته یکبار بهش بگو حرفات رو میشنوم بدون قضاوت هر حرفی که توی دلت یا مغزت هست رو بگو 

رفیق هم باشین

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خودت اینطور نباشمعشوقه باش مادر نباش مردا دنبال زنی ان که معشوقه ست تاییدش کن حرفاش رو گوش بده زود ع ...

ببین عزیز من ته این راه ها رو رفتم و الان رسیدم به اینجایی که شب از فکر و خیال خوابم نمیبره، موهای سرم سفید شده، اینا همش حرفه مردی که نخواد نمیشه

مامان یه آقا پسر گوگولی

ببین عزیزم اگه کوچکترین مسئله ای تو خانواده من باشه مثلا تلفنی با مادرم صحبت کنم تا تهش رو درنیاره و ...

حق داری شاید خانوادش اعتماد ندارن یا بهش گفتن به زنت نگو به هر حال برات مهم نباشه وقتی از تو سوال میکنه از جزئیات ،بگو به همون دلیلی تو پنهان کاری میکنی منم چیزی نمیگم

ببین عزیز من ته این راه ها رو رفتم و الان رسیدم به اینجایی که شب از فکر و خیال خوابم نمیبره، موهای س ...

تاحالا پیش مشاورهم رفتین؟ 

زندگیه دیگه باید خیلی راه هارو امتحان کرد بدونی کدوم جواب میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز