2777
2789
عنوان

دیشب عین سگ شوهرمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 42 پست

هرچی میشه که قرار نیست بیان به ما بگن دیگه ول کنین توروخدا.

شوهرم خوابید از من اجازه نگرفت

اب خورد به من نداد

اینو به اون گفت به من نگفت!

شما هرچی میشه بین خودتون و خانوادتون میاید میذارید کف دست شوهر؟؟

بعدم خوب بود برمیگشت یکی میزد در گوشِت؟

چه معنی داره کتک زدن!.نه مرد نه زن این حرمت شکنی ها چیه میکنید مگه بچه دو ساله این خجالت داره واقعا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میشه که قرار نیست بیان به ما بگن دیگه ول کنین توروخدا.شوهرم خوابید از من اجازه نگرفتاب خورد به ...

آخه اگه من جزئی ترین سوال رو ازش بپرسم میگه حوصلت رو ندارم اما امان از اینکه یکی دیگه ازش بپرسه اصلا نگفته براش تعریف می کنه این بار ها بهش گفتم که مگه من فقط همبسرتتم

مامان یه آقا پسر گوگولی

شوهرت رو زدی؟؟؟؟ حتما یک ایراد رفتاری دارینت که بهتون نمیگه و یا ایشون یک مشکل دارن ...بهتره با هم ...

بخدا من بارهای بار بهش گفتم اما اون بازم کار خودشو میکنه ببین اگه مثلا من با گوشی حرف بزنم تا ته قضیه رو درنیاره ول کن نیست اما برعکسش اگه باشه مخفی می کنه

مامان یه آقا پسر گوگولی

چرا از من باید پنهان کنه؟

مثلا خودم دوست ندارم شوهرم همه مسائل خانوادگی منو بدونه چون مشکلات خانوادگی ما زیاده ولی خانواده اونا مشکلی نداره احساس سرشکستگی میکنم 

شما هم خیلی پیله نباش که ازت فرار میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز