2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چت جی پی تی میگه

معنی کد ۶ در کارنامه فرهنگیان

۱. اطلاع‌رسانی و نشون‌دهنده عدم معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی (مصاحبه)

کد ۶ در کارنامه کنکور دانشگاه فرهنگیان عمدتاً اطلاع‌رسانی است و به این معنی‌ست که در مرحله معرفی به ارزیابی شایستگی (یعنی مرحله مصاحبه)، به حد نصاب لازم نرسیدی و به دانشگاه دعوت نشدی. به عبارتی، قبول نشدی برای این رشته‌محل چون نمره‌ی لازم برای مصاحبه رو کسب نکردی. 

۲. مورد علمی‌تر: عدم کسب نمره علمی (وزن کنکور و سوابق)

برخی منابع می‌گن کد ۶ یعنی "به علت عدم کسب نمره علمی کافی، در مرحله مصاحبه رد شدی" ؛ که تقریباً معنی مشابهی داره—عدم رسیدن به حد نصاب علمی برای ادامه‌ی فرایند قبولی.

---

آیا امکان اعتراض وجود دارد؟

طبق بیشتر منابع، امکان ثبت اعتراض مستقیم به کد ۶ وجود ندارد؛ چون این کد صرفاً اطلاع‌رسانی است و بر خلاف کدهای ۵ و ۷، اعتراض به آن قابلیت بررسی ندارد. 

با این حال، برخی اخبار (به‌ویژه در سال ۱۴۰۳) نشان می‌دهند که نمایندگان مجلس درخواست بررسی مجدد نتایج داوطلبان کد ۶ را مطرح کرده‌اند و گفته‌اند ممکن است نتایج در آینده مورد بازنگری قرار بگیرند. 

مثلاً سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفته بودند که امکان اعلام نتایج اعتراضات مربوط به کد ۶ تا پایان آذر ماه سال گذشته وجود داشته و اصلاحات احتمالی در حال بررسی‌ست. 

---

جمع‌بندی برات:

موضوعتوضیح

معنی کد ۶عدم معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی (مصاحبه) و در نتیجه عدم قبولی در فرهنگیان

قابل اعتراض بودن؟معمولاً خیر؛ اما در برخی موارد و با پیگیری نمایندگان، درخواست بررسی مجدد مطرح شده‌

توصیهاگر خیلی پیگیر هستی، نظارت ادامه‌ای از طریق همین کانال‌های رسمی (سنجش، فرهنگیان) یا پیگیری نمایندگان شاید مفید باشه

---

اگر دوست داری، می‌تونم راهنماییت کنم در مورد مراحل بعدی، مثل تکمیل ظرفیت یا انتخاب‌های جایگزین. فقط کافیه بگی چه چیزی برات بهتره و این مسیر رو با هم پیش بریم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

[QUOTE=392236011]چت جی پی تی میگه معنی کد ۶ در کارنامه فرهنگیان ۱. اطلاع‌رسانی و نشون‌دهنده عدم معرفی به

اخه واسه من کد رشته قبولیم رو زده یعنی رشته قبولیم و دانشگاهم رو زده چجوری میشه قبول نشده باشم

ستاره داره

آها پس قضیه روشن شد ✨
اینکه می‌گی مصاحبه رفتی، یعنی مرحله معرفی‌شده رو گذروندی.

🔹 وقتی بعد از مصاحبه کنار رشته‌محل «کد ۶» میاد، معنیش اینه که:

• نمره یا شرایط لازم در مرحله ارزیابی شایستگی و صلاحیت‌های عمومی/اختصاصی رو کسب نکردی.
  • به زبان ساده: تو مصاحبه یا بررسی گزینش، رد شدی و به همین خاطر در نتیجه نهایی به‌عنوان پذیرفته‌شده اعلام نشدی.

📌 نکته مهم:

• خیلی‌ها مثل تو همین مشکل رو دارن. چون حتی اگر مصاحبه رفته باشی، در نهایت نتیجه‌ی مصاحبه و بررسی گزینش تعیین‌کننده‌ست.
  • در سال‌های اخیر برای کد ۶ خیلی اعتراض‌ها ثبت شده؛ بعضی وقت‌ها نماینده‌ها پیگیر می‌شن که نتایج دوباره بررسی بشه.

می‌خوای برات بررسی کنم راه اعتراض یا پیگیری کد ۶ بعد از مصاحبه دقیقاً چیه و کجا باید اقدام کنی؟

[QUOTE=392236011]چت جی پی تی میگه معنی کد ۶ در کارنامه فرهنگیان ۱. اطلاع‌رسانی و نشون‌دهنده عدم معرف ...

پس این ربات چی میگ فک کنم رد داد بذار بچه ها بیان بهت بگن😂