2777
2789

مبارک عزیزممم 

بیا بگو چیا پرسیدن 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چت جی پی تی میگه یعنی رد شدی 😐

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

چت جی پی تی میگه

معنی کد ۶ در کارنامه فرهنگیان

۱. اطلاع‌رسانی و نشون‌دهنده عدم معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی (مصاحبه)

کد ۶ در کارنامه کنکور دانشگاه فرهنگیان عمدتاً اطلاع‌رسانی است و به این معنی‌ست که در مرحله معرفی به ارزیابی شایستگی (یعنی مرحله مصاحبه)، به حد نصاب لازم نرسیدی و به دانشگاه دعوت نشدی. به عبارتی، قبول نشدی برای این رشته‌محل چون نمره‌ی لازم برای مصاحبه رو کسب نکردی. 

۲. مورد علمی‌تر: عدم کسب نمره علمی (وزن کنکور و سوابق)

برخی منابع می‌گن کد ۶ یعنی "به علت عدم کسب نمره علمی کافی، در مرحله مصاحبه رد شدی" ؛ که تقریباً معنی مشابهی داره—عدم رسیدن به حد نصاب علمی برای ادامه‌ی فرایند قبولی.

---

آیا امکان اعتراض وجود دارد؟

طبق بیشتر منابع، امکان ثبت اعتراض مستقیم به کد ۶ وجود ندارد؛ چون این کد صرفاً اطلاع‌رسانی است و بر خلاف کدهای ۵ و ۷، اعتراض به آن قابلیت بررسی ندارد. 

با این حال، برخی اخبار (به‌ویژه در سال ۱۴۰۳) نشان می‌دهند که نمایندگان مجلس درخواست بررسی مجدد نتایج داوطلبان کد ۶ را مطرح کرده‌اند و گفته‌اند ممکن است نتایج در آینده مورد بازنگری قرار بگیرند. 

مثلاً سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفته بودند که امکان اعلام نتایج اعتراضات مربوط به کد ۶ تا پایان آذر ماه سال گذشته وجود داشته و اصلاحات احتمالی در حال بررسی‌ست. 

---

جمع‌بندی برات:

موضوعتوضیح

معنی کد ۶عدم معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی (مصاحبه) و در نتیجه عدم قبولی در فرهنگیان

قابل اعتراض بودن؟معمولاً خیر؛ اما در برخی موارد و با پیگیری نمایندگان، درخواست بررسی مجدد مطرح شده‌

توصیهاگر خیلی پیگیر هستی، نظارت ادامه‌ای از طریق همین کانال‌های رسمی (سنجش، فرهنگیان) یا پیگیری نمایندگان شاید مفید باشه

---

اگر دوست داری، می‌تونم راهنماییت کنم در مورد مراحل بعدی، مثل تکمیل ظرفیت یا انتخاب‌های جایگزین. فقط کافیه بگی چه چیزی برات بهتره و این مسیر رو با هم پیش بریم 

ستاره داره

میگ ۶ یعنی تو مصاحبه رد شدی 

[QUOTE=392236011]چت جی پی تی میگه معنی کد ۶ در کارنامه فرهنگیان ۱. اطلاع‌رسانی و نشون‌دهنده عدم معرفی به

اخه واسه من کد رشته قبولیم رو زده یعنی رشته قبولیم و دانشگاهم رو زده چجوری میشه قبول نشده باشم

ستاره داره

آها پس قضیه روشن شد ✨
اینکه می‌گی مصاحبه رفتی، یعنی مرحله معرفی‌شده رو گذروندی.

🔹 وقتی بعد از مصاحبه کنار رشته‌محل «کد ۶» میاد، معنیش اینه که:

• نمره یا شرایط لازم در مرحله ارزیابی شایستگی و صلاحیت‌های عمومی/اختصاصی رو کسب نکردی.
  • به زبان ساده: تو مصاحبه یا بررسی گزینش، رد شدی و به همین خاطر در نتیجه نهایی به‌عنوان پذیرفته‌شده اعلام نشدی.

📌 نکته مهم:

• خیلی‌ها مثل تو همین مشکل رو دارن. چون حتی اگر مصاحبه رفته باشی، در نهایت نتیجه‌ی مصاحبه و بررسی گزینش تعیین‌کننده‌ست.
  • در سال‌های اخیر برای کد ۶ خیلی اعتراض‌ها ثبت شده؛ بعضی وقت‌ها نماینده‌ها پیگیر می‌شن که نتایج دوباره بررسی بشه.

می‌خوای برات بررسی کنم راه اعتراض یا پیگیری کد ۶ بعد از مصاحبه دقیقاً چیه و کجا باید اقدام کنی؟

[QUOTE=392236011]چت جی پی تی میگه معنی کد ۶ در کارنامه فرهنگیان ۱. اطلاع‌رسانی و نشون‌دهنده عدم معرف ...

پس این ربات چی میگ فک کنم رد داد بذار بچه ها بیان بهت بگن😂