2777
2789
عنوان

سهمیه چقدررر تاثیر دارههه

301 بازدید | 24 پست

من مشاور کنکورم امروز کارنامه قبولی یکی از دانش اموزام‌رو دیدم با درصدای خیلی پایین و منفی فرهنگیان قبول شد😐😂

اونوقت من با رتبه ۳ رقمی مردود شدم پارسال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونی چیه شمارو جدا میکنن سهمیه دار ها رو جدا میکنن صندلیای شما جدا صندلیای اونا جدا ولی رقاب ...

این برای کنکوره نه فرهنگیان

توی فرهنگیان اونا قبل از مصاحبه قبول آن صرفا میرن برای لا پوشونی

عزیزم میدونی چیه شمارو جدا میکنن سهمیه دار ها رو جدا میکنن صندلیای شما جدا صندلیای اونا جدا ولی رقاب ...

همونم بی عدالتیه 🥲💔

چرا باید جدا کنن. تحصیل نباید تمایز بشناسه . چه سهمیه چه مدارس خاص همش ناعدالتیه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

لعنت بهشونواقعا فکر می‌کنند با نفرین این همه جوون به جایی میرسن؟

خدا خیرشون نده ،بچه ها این همه زحمت کشیدن ،شب و روز درس خوندن ،،خدا ازشون نگذره

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

هعی💔💔

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

این برای کنکوره نه فرهنگیانتوی فرهنگیان اونا قبل از مصاحبه قبول آن صرفا میرن برای لا پوشونی

عزیزممم من خودم سهمیه داشتم قبول نشدم نه فرهنگیان نه کنکورم تازه چند سال پیش که تعداد کم تر بود اینجوری که میکی نیست رقابتشون کمتر فقط 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

پس میتونی درکم کنییه سوال حقوق دانشگاه آزاد میگیره با سوابق یا نه

اره میگیره

من حقوق دولتی میخونم

ولی خب خیلی خوشحالم که فرهنگیان قبول نشدم چون با محدودیت هاش اوکی نبودم