2777
2789
عنوان

سهمیه چقدررر تاثیر دارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط همینقدر بگم از تاثیر سهمیه، که بنده جز تیزهوشان بودم و دوسال واسه کنکور خوندم و تمام درصدهام بالای ۶۰ بود ،پیراپزشکی دولتی شهرستان قبول شدم،دختر عمم همش پی یلالی تعالی بود و خودش به وضوح می‌خندید میگفت درس چیه دیگه ،سال اول پزشکی تهران قبول شد،ولی اینقدر واحدهای پزشکی براش ثغیل و غیرقابل فهم بود بعد چندسال انصراف داد

من چهار سال مشاور کنکو. بودم 

تاثیر سهمیه وجشتناک لیشتر از چیزیه که فکر میکنید

۵ درصد کارنامه دانش اموز بوده که ۱۰۰۰ رو کردهه ۵۰۰ و یکی دیگه

۶۰ هزار رو کرده ۲۰ هزار

سهمیه ۲۵ درصد که هم کلاسی خودمون بود همه درصداش زیر ۱۰ درصد بود رتبش ۵۰۰ شد

خدا ازشون نگذره واقعا

فقط همینقدر بگم از تاثیر سهمیه، که بنده جز تیزهوشان بودم و دوسال واسه کنکور خوندم و تمام درصدهام بال ...

وای وای دقیقااا

منم تیزهوشان بودم با بهترین درصد ها و الان حقوق شهرستان دولتی میخونم رشتم انسانی بود

من چهار سال مشاور کنکو. بودم تاثیر سهمیه وجشتناک لیشتر از چیزیه که فکر میکنید۵ درصد کارنامه دانش امو ...

وای من ۱ ساله الان مشاورم دیگه این سهمیه ای هارو قبول نمیکنم اعصابم خورد میشه😐

همونم بی عدالتیه 🥲💔چرا باید جدا کنن. تحصیل نباید تمایز بشناسه . چه سهمیه چه مدارس خاص همش ناعدالتی ...

چرا مدارس خاص نا عدالتیه؟؟ تیزهوشان و نمونه سهمیه و... تاثیر نداره خود بچه تلاش کرده و قبول شده اون موقعی که بقیه تو کلاس ششم یا نهم به فکر بازیشون بودن  اون بچه نشسته با کتابای تست  دست و پنجه نرم کرده 

مدارس خاص هم بخاطر مدرس هاش نیست که انقدر رتبه خوب میدن بخاطر بچه های پرتلاش و جو رقابتی هست که تو اون بچه ها هست

چرا مدارس خاص نا عدالتیه؟؟ تیزهوشان و نمونه سهمیه و... تاثیر نداره خود بچه تلاش کرده و قبول شده اون ...

من خودم تیزهوشان خوندم این یک 

دوما اینکه همین اشتباهه رقابتو استرسو نباید تو کلاس ششم یاد بچه ها بدن 

حق تمامی بچه هامونه که تحصیل خوب و جو رقابت عالی داشته باشن که نطام اموزشی کوتاهی میکنه ، خود تیزهوشانهم با پول شهریه ای که خانواده ها میدن سطحش بالا برده میشه مگرنه اموزش و پرورش به همونم اهمیت نمیده. اینجا دقت کنین کلی ادم فکر میکنن چون دولتی ان قرار نیست موفق بشن چون این تفکر گنجونده شده که تیزهوشانیا خاصن و اونا نه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️