2777
2789
عنوان

جاری معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 92 پست
بله تو تصور خیلیا کرمانشاه نزدیک کرمانهمعلم های مدارس عادی زیاد اهل آپدیت مردن خودشون نیستن آره و هم ...

نع

من مدرسه خوب رفتم

اونجا هم بی سواد بودن

سوادشون از من ِ بچه ده ساله هم کمتر بوده بعضا ......

همونی که گفتم

دلیل استخدام چیزهای دیگه به جز سواده ....

دیگه ادامه ندیم .... بحث بی فایده و فرسایشی هست

بی سوادی هم والا تا آخر دنیا و آخر این سایت ، حتی اگر تاپیک هزار صفحه بره جلو اسمش بی سوادیه......

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

معلمای عزیز و خانوم های محترم شما همیشه اینقدر سریع جبهه میگیرید و قضاوت میکنید و طرفداری بیجا اصلا نمیشه گفت همه معلما گل و بلبلن و با سواد اتفاقا همونجور که معلم باسواد و به روز داریم تا دلتون بخواد معلم بی مسئولیت و با آگاهی دانش کمم داریم بعدم اگه کارشون سخت حقوقشون کمه تقصیر ما نیست که میتونن ادامه ندن کارشونو دلیل نمیشه کم کاری کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستانی که ریپلای زدین نمی خونمتون

اما یادتون باشید

بی سوادی تا آخر دنیا

و آخر این سایت

حتی اگر این تاپیک هزاران صفحه هم‌بره جلو

اسمش بی سوادیه .......

و ما سالهاست که پذیرفتیم معلم ها همشون با سواد نیستند، همشون هم با وجدان نیستند ...... خوب و بد همه جا هست

اما بی سوادی اسمش تا ابد بی سوادیه ......

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

معلمای عزیز و خانوم های محترم شما همیشه اینقدر سریع جبهه میگیرید و قضاوت میکنید و طرفداری بیجا اصلا ...

والا ...... میگن هیچی نگین !

باسوادهاشون که هیچی

ولی بقیه یه کم سطح سوادشون رو ببرن بالا، نگیم بی سوادن خب !

نعمن مدرسه خوب رفتماونجا هم بی سواد بودنسوادشون از من ِ بچه ده ساله هم کمتر بوده بعضا ......همونی که ...

معیار تشخیص شما چی بود ک تو 10 سالگی فهمیدی از معلمت بیشتر میفهمی؟! مدرسه خوب چی بودی تو 10 سالگی؟

سمپاد ابتدایی نداره

از هر 10 معلم 2تاشون با آزمون استخدامی اومدن 8 تاشون دانشگاه فرهنگیان بودن حالا میخوای بگی ن دلیل استخدامی برای اون 2تفر بجز سواد بوده پس کل معلما بیسوادن!

بحث حسادتم نیست چرا باید به شغل یک نفر حسادت کنم هرکسی اندازه تلاشش و خواست خدا روزی داره و قطعا شما خانوم‌های عزیز که نظر بر حسادت من دارین قطعا با دوتا جمله کسی قضاوت نمیکردین چه بسا که منم هم زحمت کشیدم و شغل مناسبی دارم

والا ...... میگن هیچی نگین !باسوادهاشون که هیچیولی بقیه یه کم سطح سوادشون رو ببرن بالا، نگیم بی سواد ...

دقیقا همین طرفداری های بیجا و تعصب کورکورانه اس که مانع پیشرفت میشه

معیار تشخیص شما چی بود ک تو 10 سالگی فهمیدی از معلمت بیشتر میفهمی؟! مدرسه خوب چی بودی تو 10 سالگی؟سم ...

معیار تشخیصم همونیه که الان هم می فهمم با یکی مثل تو دهن به دهن نذارم توی این سایت

درسته اینجا برای وقت تلف کردن می‌آییم ولی دیگه دهن به دهن امثال تو هم‌نمیذارم .....

تو ببین اوضاع چقدر خرابه که از بچه ده ساله سوادش کمتر باشه معلم ....... 

بنظرم این بحث بی خودیه.تو هر شغل و صنفی هستن کسایی که کم کاری میکنن یا با پارتی بازی اومدم بالا مخصوصا تو جامعه ما

معلم چون شغل مهمی و میشه گفت تربیت نسل آینده هست بیشتر بهش بازخورد میدن و بنظرم به جای عیب گرفتن از هم دیگه و تحقیر کردن راهکار بدیم.

همین شما مادرانی عزیز که از معلم ها ایراد میگیرد و بعضاً واقعا هم  حرفاتون حق و درسته ولی چکار میشه کرد میتونید معلم بچه تون یا شغل جاری تون عوض کنید؟

یا مطالعه تون بالا ببریم تو زمینه تربیت بچه ها با معلم بچه هاتون به اشتراک بزارید و هزار تا راه دیگه هست چیزی که از دست من و شما که سمت خاصی تو این مملکت نداریم تا این مشکلات رفع کنیم.

بعدم چرا همه توهم توطئه دارین که وای دارن به ما حسودی میکنن حتما ،در مواجه با بقیه شما خودتون همچین حسی دارین چیزی که باعث بشه من بخوام به کسی حسادت کنم  شعور فرهنگ و انسانیت اون طرف که پیش خودم غبطه میخورم چقدر فهمیده اس طرف وگرنه شغل هر کسی اصلا معیار برای قضاوت نیست نمیتونیم بگیم همه معلما با سوادن همه دکترا با انصافن

بحث حسادتم نیست چرا باید به شغل یک نفر حسادت کنم هرکسی اندازه تلاشش و خواست خدا روزی داره و قطعا شما ...

دقیقا

انگار همه حیرون ِ معلم شدن هستن ....... والا ما نه حوصله سروکله زدن با صد تا بچه داریم

نه معلمی آرزومون بوده

این همه شغل دیگه هم هست که حتی توی همین مملکت اینهمه زن دارن کار می کنن ..... میگن نگین بی سوادن 😁 نمیگن چرا اون باید بی سواد باشه تا این حد .......

معلمای عزیز و خانوم های محترم شما همیشه اینقدر سریع جبهه میگیرید و قضاوت میکنید و طرفداری بیجا اصلا ...

به نظرم به جای این حرفا برو آزمون استخدامی معلمی شرکت کن تا مثل جاریم معلم بشی.

معیار تشخیصم همونیه که الان هم می فهمم با یکی مثل تو دهن به دهن نذارم توی این سایتدرسته اینجا برای و ...

وقتی نمیتونی سوال منو جواب بدی و با پرخاشگری جواب میدی مشخص میکنه سوادت چقدره 

عزیزم تلاش میکردی میرفتی مدرسه خوب تا معلمم خوبم ببینی

سوادت ک نصف سواد منم نیس، اون دانشگاه هایی ک من بودم تو خوابم ندیدی😉

باز نمیکنم پیامتو تا صب ریپ بزن باسواد🤣🤣