2777
2789
عنوان

جاری معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 92 پست
ولی اینک ندونه دلیل نمیشه کل سوادشو برد زیر سوال! آها چون نمیدونه پس دیگ معلم خوبی نیس!عجب....

والا اگر عزت نفسی وجود داشته باشه در ایشون، خودش باید از ندونستن هاش بیشتر از همه خجالت بکشه و سعی در درست کردنش بکنه ‌....

بقیه سوادش هم من ازش تست نگرفتم که بدونم در چه حدی هستند.... این یه مورد رو که فعلا اینجا گفتن میدونیم، هم من هم شما .....

بیشتر از این، بحث بیخود و حاشیه ای میشه و پاسخ نمیدم .....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بحث من جمع بستنتونه،شما گفتی سطح سواد ماده۲۸کمتراز فرهنگیانه منم ماده۲۸قبول شدم بله بهتر بود رشته ها ...

ببین خیلیا دکتری دانشکاه تاپ داشتن قبول نشدن و بعضیا با لیسانس دوغوزاباد قبول شدن

حالا چرا؟! چون جذب بر اساس سواد نیست زیاد بر اساس چادر و مذهبی بودن و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا کرمان رو با کرمانشاه تو ی حا میدونن یا نزدیک بهم و چون چسبیده ب سیستان بلوچستان فکر کزده نزدیک ...

خیلیا ؟

عزیزم من کاملا پذیرفتم معلم ها همشون باسواد نیستن...... نیاز نیست من رو متقاعد کنید ‌..... صابونشون به رخت ما خورده به اندازه کافی در زمان خودش .... حداقل خدا رو شکر دیگه نمره ای دست این باسواد ها 🙄🙄 ندارم

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

و دوستان عزیزی که سر ماده ۲۸ و فرهنگیان بحث دارن کافیه واقعا خیلی زشته این رفتار!لطفا پشت هم باشید ن ...

طرف تلاش کرده استخدام شده حالا ی عده فقط حرص میخورن و حسادت ک ن نباید معلم می‌شده فلان

مت خودم یکی از معلمام اصلا سواد درستی نداشت ولی این دلیل نمیشه عقده ای باشم نسبت ب معلما

تو هر شغلی حرفه ای و همه جوره پیدا میشه 

کلی پزشک بی سواد داریم کلی هم پزشک خوب

مثل آرایشگاه ها

مثل مهندسا 

و...

ی معلم هم انسانه و ی هوش مصنوعی نیست ک 

اینا فقط معلم تو چشمشونه،  آخرم بعد کلی توهین میگن مگ چ میکنن! کارشون ساده هست ک!

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ببین خیلیا دکتری دانشکاه تاپ داشتن قبول نشدن و بعضیا با لیسانس دوغوزاباد قبول شدنحالا چرا؟! چون جذب ...

تو تکمیل ظرفیت هرچی دستشون میاد جذب میکنن من مذهبیم نیستم،واقعا تلاش کردم هم امتیاز آزمونم بالابود هم مصاحبه تخصصیم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
طرف تلاش کرده استخدام شده حالا ی عده فقط حرص میخورن و حسادت ک ن نباید معلم می‌شده فلانمت خودم یکی از ...

دقیقا درسته 

و از روی این حرف هم نمیشه سواد رو تشخیص داد چون گاهی حال آدم خوب نیست یا حواسش پرت چیز دیگس این چیزا کوچیک پیش میاد

ببین خیلیا دکتری دانشکاه تاپ داشتن قبول نشدن و بعضیا با لیسانس دوغوزاباد قبول شدنحالا چرا؟! چون جذب ...

جالبه اینجا دارین حرف من رو خیلی واضح تر می‌زنید

ولی بعد ایراد گرفتید فکر کرده کرمانشاه همون کرمان هست 😐🙄 اوکی ...... حتما همینطوره!

حالا چون جاری تون اینجوریه فحش به آموزش و پرورش دادی؟ متاسفم برای شعورتون. معلم بدبخت با حقوق کم جون میکنه که شما کل قشر را  اینجوری زیر سوال ببرید همون معلمای قدیم خوب بودند که شکنجه می‌کردند اکثر دوستای من معلم هستند با تحصیلات و تلاش بالا همیشه در حال بروزرسانی خودشون هستند از نزدیک میبینم دورهمی نمیاند چون کار فرداشون میمونه اما خوب آدمای حسود قضاوت منفی در موردشون میکنن.

والا اگر عزت نفسی وجود داشته باشه در ایشون، خودش باید از ندونستن هاش بیشتر از همه خجالت بکشه و سعی د ...

طبق چیزی ک میدونید دارید میگید؟!! چ منطقی! 

پس شما آدم قضاوت گری هستید و هرچی از طرف ببینید سریع قضاوت میکنید و میگید همونو میدونم فقط!!

بله با یک آدمی ک زود قضاوت میکنه نباید بحث رو ادامه داد چون دیدش رو همون قضاوتش محدوده 

روزتون خوش عزیزم🌸

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دقیقا درسته و از روی این حرف هم نمیشه سواد رو تشخیص داد چون گاهی حال آدم خوب نیست یا حواسش پرت چیز د ...

دقیقا

خیلیا ؟عزیزم من کاملا پذیرفتم معلم ها همشون باسواد نیستن...... نیاز نیست من رو متقاعد کنید ‌..... صا ...

بله تو تصور خیلیا کرمانشاه نزدیک کرمانه

معلم های مدارس عادی زیاد اهل آپدیت مردن خودشون نیستن آره و همون مقدار سواد هم ک دارن زیادیه چون پول زیادی ک نداره و بچه ها از هر 30 نفر 29نفر درس نمیخونن اون یه نفرم گاهی بخونه گاهی نخونه

همش باید حرص بخوری

مدارس خوب همه معلما خوبن

طرف تلاش کرده استخدام شده حالا ی عده فقط حرص میخورن و حسادت ک ن نباید معلم می‌شده فلانمت خودم یکی از ...

پزشک ها هم کم فحش نخوردند

و کم بهشون حمله نکردند ..... حتی فیزیکی و توی مطب یا بیمارستان......

اونجا یه خوبی که داشت یه مدت سهمیه دارها رو توی سایتی بود معرفی میکردن

و اینطوری انتخاب با خودمون بود پیش پزشکی که با سهمیه بوده، بریم یا نه ‌‌‌.... حالا اینم برداشتن اما خیلی از پزشک های بدون سهمیه خودشون تاکید میکنن روی سهمیه نداشتن شون