2777
2789
عنوان

جاری معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 92 پست
اولا من خودم دبیرم در ثانی کجا گفتم بی سوادن؟؟!! گفتم سطح سوادشون کمتر از دانشگاه فرهنگیانه و چرا؟ چ ...

ماده ۲۸ رفته ۶/۷ سال درس خونده دانشگاه بعد دوباره میاد دانشگاه فرهنگیان واحدپاس میکنه!

مراحل سخت ارزیابی رو میگذرونه ،مراحلی که خودش انقدربایدبراش مطالعه کنی و ماهربشی خودش اندازه یک دانشکدس!

پذیرفته های دانشگاه فرهنگیانم رتبه های پرت نبودن بااین حجم داوطلب و ظرفیت کم.

اکثراونایی که دوربرم فرهنگیان قبول شدن شاگرداول مدرسه بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا من خودم دبیرم در ثانی کجا گفتم بی سوادن؟؟!! گفتم سطح سوادشون کمتر از دانشگاه فرهنگیانه و چرا؟ چ ...

من ارشد روانشناسی تربیتی دارم سطح سوادم از فرهنگیان کمتره؟

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

چقد حسودی شما

زیاد ناراحتی و عرضه داری بشین بخون تا معلم بشی

حالا چون کل نقشه رو مثل گوگل مپ بلد نیس یعنی معلم خوبی نیس؟!!

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

زمان ما هم معلم بی سواد هم داشتیم عزیزم و کم نبودن

به خاطر اینه که فقط سواد (در حد همون پایه ای که قراره تدریس کنن !!!) 

رو ازشون نمیخوان ....

نتیجه اش هم میشه این

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

همه میگن معلمی اه اه پیف پیف بعد میگن پول مفت میگیرین و تابستونا تعطیلین و ...

نه من اصلا به معلم بودنش کار ندارم ، خانواده خودم نصفشون معلم هستند و باعث افتخارم 😊🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چقد حسودی شمازیاد ناراحتی و عرضه داری بشین بخون تا معلم بشیحالا چون کل نقشه رو مثل گوگل مپ بلد نیس ی ...

اینکه کسی بدونه کرمانشاه و زاهدان کجای نقشه ایران هستن و حداقل بدونه به هم نچسبیدن..... به نظر شما مبشه کل گوگل مپ ؟!

عجب ....... 

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

ماده ۲۸ رفته ۶/۷ سال درس خونده دانشگاه بعد دوباره میاد دانشگاه فرهنگیان واحدپاس میکنه!مراحل سخت ارزی ...

کسی نگفت بعد 6. 7 سال بیان واحدهای دانشگاه فرهنگیان پاس کنن!!! دروس مربوط ب ارتباط با بچه ها و تربیت و روان شناسی باید بگذرونه

خیلی ها استاد و نابغه یه درسین ولی نمیتونن درس بدن

ارتباط گرفتن با بچه ها خیلی مهمه

هرکسی هم قبول میشه ماده 28 لزوما بخاطر تحصیلات خوبش نیست خیلیا بخاطر بسیج و سپاه و سهمیه جانباز و مذهبی بودن و... 

کی گفت دانشگاه فرهنگیان رتبه هاش پرته؟؟!!! چی برداشت میکنید از حرفای من؟؟! من با رتبه 931 رفتم دانشگاه فرهنگیان تازه قبلش دانشگاه تهران بودم ورودی مهر بعد همون رشته خودم ورودی بهمن بود تو پردیس نسیبه و انتقالی گرفتم اونجا بعد جواب گزینش 

الانم رنک ورودیمون بودم بدون کنکور دانشگاه رجایی ارشد میخونم

اینکه کسی بدونه کرمانشاه و زاهدان کجای نقشه ایران هستن و حداقل بدونه به هم نچسبیدن..... به نظر شما م ...

ولی اینک ندونه دلیل نمیشه کل سوادشو برد زیر سوال! آها چون نمیدونه پس دیگ معلم خوبی نیس!

عجب....

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اینکه کسی بدونه کرمانشاه و زاهدان کجای نقشه ایران هستن و حداقل بدونه به هم نچسبیدن..... به نظر شما م ...

خیلیا کرمان رو با کرمانشاه تو ی حا میدونن یا نزدیک بهم و چون چسبیده ب سیستان بلوچستان فکر کزده نزدیکه

شما روانشناسی خوندی یکی ک زیست خونده آیا بلده روانشناسی تربیتی چیه؟

بحث من جمع بستنتونه،شما گفتی سطح سواد ماده۲۸کمتراز فرهنگیانه منم ماده۲۸قبول شدم 

بله بهتر بود رشته های مرتبط جذب میکردن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤