2777
2789
عنوان

جاری معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 92 پست
عزیزم نرماله وقتی معلم اول ابتدایی نیست ندونه،کتابا تغییر کردهای مستقل و ه آخر تنها یا ه آخر چسبان ا ...

دقیقا معلمی که همیشه مثلا چهارم ابتدایی تدریس کرده به بقیه پایه ها کامل آشنا نیست چون کتابا هر سال عوض میشن اگه تغییر پایه بده میره میخونه کتاب رو بعد تدریس میکنه

من استادم که به سوادش ایمان دارم میگفت فلان درس رو این ترم بعد چندین سال بهم دادن تدریس کنم باید خودم اول مطالعه ش کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جالبه همه طرف جاری رو گرفتین ولی برای منم عجیب بود 😁 کرمانشاه و زاهدان دو تا روستا نیستن که نشه تشخیص داد ! کار یک لحظه قفل کردن مغز هم نیست 😐 اصلا بی خیال شاید منم حسودم 🤦😂 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزم همه معلما ک این نیستن!! بعدشم ماده 28 آیا هستن ک سطح سوادشون کمتر از دانشگاه فرهنگیانی هاستمعل ...

بااجازت معلمای ماده ۲۸ بسیار باسوادن اکثرا مدرکای دکترا و ارشد دارن و از هفت خان رد شدن تا استخدامیو قبول شدن

یه بار برو ازمون بده اگه قبول شدی بعد بگو بیسوادن!

معلم طفلک همیشه زیر ذره بینه!کلاس اولو بلد نباشه چون معلمش نیست خب.

عزیزم هر حسی رو میشه پنهان کرد بجز حسادت

اونجا که گفته جاریم رو دوسش دارم و رابطمون خوبه خواسته بگه حسادت نمیکنم در حالیکه خودشو لو داده

بعد مگه معلم پیامبره که اشتباه نکنه و با یه اشتباه کل علمشو زیر سوال ببری؟ جز اینکه دنبال آتو برای تحقیری

الان تو این عصر  بچه ها بیشتر از معلمی که علمش زیاده نیاز دارن به شخصیتی که مهارت های دیگه مثل کار گروهی،ادب و احترام یاد بچه ها بده وگرنه با یه سرچ ساده نقشه ایران دستشون هست

بااجازت معلمای ماده ۲۸ بسیار باسوادن اکثرا مدرکای دکترا و ارشد دارن و از هفت خان رد شدن تا استخدامیو ...

اولا من خودم دبیرم 

در ثانی کجا گفتم بی سوادن؟؟!! گفتم سطح سوادشون کمتر از دانشگاه فرهنگیانه و چرا؟ چون اونا ففط درس خودشونو میخونن و دانشگاه فرهنگیان کلی دروس تربیتی و روانشناسی و...

عزیزم همه معلما ک این نیستن!! بعدشم ماده 28 آیا هستن ک سطح سوادشون کمتر از دانشگاه فرهنگیانی هاستمعل ...

قضاوتتون خیلی ظالمانه ست عزیزم.ما تو کلاسمون آموزش ابتدایی رتبه‌ای دو رقمی سه رقمی بودیم که می تونستم راحت دبیری بیاریم ولی به خاطر علاقه به بچه ها رفتیم.قضاوتتون کلیه واقعا.و اینکه فک کنم ماده۲۸ بعد از قبولی که شنیدم مشکل دوره میگذرونن برای روش تدریس و اونقدر که شما فک میکنید تو دانشگاه فرهنگیان قرار نیست لقمه آماده بدن به دانشجو خارج از دانشگاه یادگیری واقعی هست

دقیقا معلمی که همیشه مثلا چهارم ابتدایی تدریس کرده به بقیه پایه ها کامل آشنا نیست چون کتابا هر سال ع ...

دقیقا،من آموزگار پایه اولم زمانیکه ابلاغ اولو بهم دادن رفتم  همه کتابارو مطالعه کردم و روش های تدریسشو یاد گرفتم،هرکی میرسه میگ اول ک کاری نداره اما من هرسال روش های تدریس جدید رو یادمیگیرم

پایه دیگ ای بگیرم باید دوباره تمام اون کتابارو مطالعه کنم،شاید ظاهرا ساده باشه اما روش تدریس و مطالبی ک هرسال تغییر میکنه نیاز ب مطالعه هرساله داره

الان ممکنه ی سئوال از چهارم بپرسن من بلد نباشم یا ی سئوال از همکارم درمورد اول بپرسن اون بلد نباشه چون اون سالو تدریس نکردیم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
جالبه همه طرف جاری رو گرفتین ولی برای منم عجیب بود 😁 کرمانشاه و زاهدان دو تا روستا نیستن که نشه تشخ ...

همه میگن معلمی اه اه پیف پیف بعد میگن پول مفت میگیرین و تابستونا تعطیلین و ...

قضاوتتون خیلی ظالمانه ست عزیزم.ما تو کلاسمون آموزش ابتدایی رتبه‌ای دو رقمی سه رقمی بودیم که می تونست ...

من اکثریت گفتم استثنا همیشه هست

ابتدایی چون هرروز باید بره و کارشم سخت تره نسبت ب دبیرستان ک 3روزه خیلی خواهان نداره معمولا

دبیرا هم چون تدریس برای کنکور دارن بیشتر میرن سمتشوم