2777
2789
عنوان

جاری معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 92 پست
بعدم چرا همه توهم توطئه دارین که وای دارن به ما حسودی میکنن حتما ،در مواجه با بقیه شما خودتون همچین ...

حرفاتون درسته معیار اصلی انسانیت ولی ببین شما اومدی تاپیک زدی جاری معلم.تو مملکت ما جاری ها  میشه گفت همیشه یه سری بحث ها با هم دارند و بعد اومدی اطلاعات غلط جاری تو به عنوان معلم نه انسانی که می تونن اشتباه کنه مطرح کردی معلوم بحث پیش میاد شما باید به جاری تون می‌گفتید مستقیم که به عنوان معلم ازش انتظار دارید بیشتر بدونه در این زمینه ها شاید اونم دلیل خودشو داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ی جور از معلما ایراد میگیرن انگار بچه های خودشون نیوتونن!! من ی کلاس داشتم ایکیو همشون سرجمع 80 نمیشد! طرف دوازدهم ریاضی بود جدول مختصات میکشید جای منفی یک می‌نوشت صفر!! بعد معلم چیکار کنه 24ساعت بچه سرش تو گوشیشه و درسم نمیخونه و ذهنشم فقط دوس پسره و سرکلاسم خوابه؟!

بعد ی جور از معلما ایراد میگیرن انگار بچه های خودشون نیوتونن!! من ی کلاس داشتم ایکیو همشون سرجمع 80 ...

براتون متاسفم که خودتون با یه دانش آموز مقایسه میکنید هرچقدرم دانش آموز تنبل شما وظیفه داری به روز و با سواد باشی

مایشالله ادب خانوم معلم مواظب با تا ،،،، اینجای خودت نسوزه با این طرز صحبت

دقیقا میدونستم میای اینو میگی چون معلما باید هر توهینی رو تحمل کنن ولی هیچی نگن آخرشم بشه شما کار نمی‌کنید پول میگیرید🤣🤣 شما هم ب جای سوزش در مورد جای میرفتی درس میخوندی شاغل میشدی با ادب🤣🙌🏻🙌🏻

من که سال بعد دکتری هم شروع کنم به دانش اموزا میزم به دانشجوها درس میدم دلیلی نداره دلم بخواد جای افراد کم سواد باشم😉

ریپ بزن نمیخونم

دقیقا میدونستم میای اینو میگی چون معلما باید هر توهینی رو تحمل کنن ولی هیچی نگن آخرشم بشه شما کار نم ...

خوشحالم داری تلاش میکنی امیدوارم موفق باشی و مدرک برات شعورم به ارمغان بیار دلیلی هم برای اثبات خودم به شما ندارم الان مطمئنی من کم سوادم و الان شاغل نیستم

متاسفانه مردم ما ی سری هاشون نمیدونن بلوچستان کدوم وره😐همن قد ب این استان کم لطفی شده

ولی به نظرم یه معلم دیگه حداقل اینو باید بدونه مثل اینکه بگی یه دکتر ندونه قلب انسان کدوم طرف یه لحظه فراموش کنه

شما روانشناسی خوندی یکی ک زیست خونده آیا بلده روانشناسی تربیتی چیه؟

روانشانسی تربیتی جزو منابع استخدامیه !طرف منبع اصلی بااون حجمشو میخونه ،تو دانشگاه فرهنگیانم دوباره میخوندش!

دیگه باید چی بشه؟

روانشناسی به تجربه س نه به خوندن