2777
2789
عنوان

بوی مرغ

249 بازدید | 22 پست

بچه ها من هر وقت میخوام مرغ بپزم سرفه های بد میکنم و عوق میزنم از بوی مرغ اصلا خوشم نمیاد خیلی چندشه گوشت گوسفند هم اصلا نمیخورم میمونه ماهی و میگو ک اونم به ندرت میخورم چون دلمو میزنه فقر آهن هم دارم گوشتم نمیخورم یا اگه بخورم به زوره پس چیکار کنممم؟😐😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر ،مکمل غذایی بهتون بده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یک ساعت قبل پخت مرغ بذارش تو اب و سرکه و نمک و کمی زردچوبه بوشو میگیره

من یبار میحوشونم و ابشو میریزم بعد درستش میکنم چون از بوی مرغ متنفرم

داخلشم برای بردن بوش از زنجبیل استفاده میکنم

مرغ رو بذار توآب نمک ۱ساعت.بعد اول بجوشون باآب خالی کفش ک اومدرو آبوخالی کن.بعدبا پیازوادویه و...بذار سرخ بشه.یه کم دارچین بزن خیلی تاثیرداره توبومزه.فلفل دلمه وهویجم خوبه بریزی

کمبود یک چیزی داری بری دکتر بهت میگه حالا اسمش یادم نمیاد چیه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»