2777
2789
عنوان

بوی مرغ

249 بازدید | 22 پست

بچه ها من هر وقت میخوام مرغ بپزم سرفه های بد میکنم و عوق میزنم از بوی مرغ اصلا خوشم نمیاد خیلی چندشه گوشت گوسفند هم اصلا نمیخورم میمونه ماهی و میگو ک اونم به ندرت میخورم چون دلمو میزنه فقر آهن هم دارم گوشتم نمیخورم یا اگه بخورم به زوره پس چیکار کنممم؟😐😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو دکتر ،مکمل غذایی بهتون بده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یک ساعت قبل پخت مرغ بذارش تو اب و سرکه و نمک و کمی زردچوبه بوشو میگیره

من یبار میحوشونم و ابشو میریزم بعد درستش میکنم چون از بوی مرغ متنفرم

داخلشم برای بردن بوش از زنجبیل استفاده میکنم

مرغ رو بذار توآب نمک ۱ساعت.بعد اول بجوشون باآب خالی کفش ک اومدرو آبوخالی کن.بعدبا پیازوادویه و...بذار سرخ بشه.یه کم دارچین بزن خیلی تاثیرداره توبومزه.فلفل دلمه وهویجم خوبه بریزی

کمبود یک چیزی داری بری دکتر بهت میگه حالا اسمش یادم نمیاد چیه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»