2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون رو تو بیرون دیدم😍😍

429 بازدید | 30 پست

اولش من شناختمش رفتم پیشش سلام کردم

خیلی خوب بود 

تو مدرسه چند بار سرم داد زده بود بهم گفته بود تو هیچی نمیشی فلان بسان یه بارم به منو دوستم گفت مفت خورا فحشم داده بود

ولی امروز خیلی رفتارش با من خوب بود؟ 

منو دخترم صدا زد🙄

بنظرم رفتارش خیلی تغییر کرده 

من امسال میرم ۱۲ ام و سال آخرم هست 

فک کنم شاید برا اون باشه؟ 

یا کلا رفتارش خوب شده؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه من بودم فرار میکردم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من عاشق مدیرمون خانم حسینی بودم ... وقتی ابتدایی بودم ... تنها مدیری که دوست داشتنی بود. ... یادش بخیر بعد این همه سال تونستم یکبار ببینمش..

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم چون مدیرتون تو مدرسه مسئول شما هست و از این بابت نگرانتونه و بهش استرس وارد میشه که باعث‌ عصبانیتش میشه ولی تو خیابون یا بیرون که مسئولیتی نداره نسبت بهت و میتونه انعطاف پذیر تر و خود واقعیش باشه