2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 139 پست
بابام گفت برو دیدم دکتره مرده پشیمون شدم

برو تخلیه نشه بده ها

شیاف گلیسیرین زدی؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام گفت برو دیدم دکتره مرده پشیمون شدم

خودتم میتونی تو خونه انجام بدی کاری نداره 

من با شلنگ دستشویی میکردم 

شما برو سرنگ گاوب بگیر فقط اب سرد نباشه روده ات اذیت بشه گرماش هم دما بدن باشه 

دو سه تا سرنگ بریزی باید بری دستشویی و تمام 

میتونی یک سرنگ روغن زیتون بریزی که اذیت نشی

فعلا امضا ندارم
خودتم میتونی تو خونه انجام بدی کاری نداره من با شلنگ دستشویی میکردم شما برو سرنگ گاوب بگیر فقط اب سر ...

من خودم ناتوانم در انجام این کار سخته یکم ولی خب بهتر ازینه ی مرد انجام بده

🫀🥹

حتمابرو 

دکتره ک انجام نمیده

پرستارهست

خطرناکه فعلا برو خالی شدی

سخت رعایتذکن

انجیربخیسون صبح بخور

خاکشیربخورر

روغن زیتون

صبح ناشتااب ولرم

قرص اهن نخور فعلا اگه میخوری

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

فرستادم

مرسییییی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین اینجا میشه انطباق روده بزرگ تو علم سوجوک در جهت روده ماساژ میدیم باعث میشه روده تخلیه بشه امتحا ...

همون ماساژ شکم نوزاد نیست

جهت عقربه ساعت

روی دسته یجوری بود

دست وپاداشت🤦🏽‍♀️😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من خودم ناتوانم در انجام این کار سخته یکم ولی خب بهتر ازینه ی مرد انجام بده

نترس بابا 

چیزی نیست 

پاشو خاکشیر و تخم شربتی خیس کن با اب داغ یا ولرم بخور راه میفته 

اون‌ماساژ عکسش امد الان انجام بده 

فعلا امضا ندارم
همون ماساژ شکم نوزاد نیستجهت عقربه ساعتروی دسته یجوری بوددست وپاداشت🤦🏽‍♀️😂

اره روی دست انجام میشه 

برعکس اون فلش انجام بدی میشه برای اسهال 

خیلی جالبه 

فعلا امضا ندارم
مرسی مهربون الان ماساژ میدم

عزیزم اگه یبوسی

ن بادارو

ن باماساژ

خالی نمیشه

ببخشیدذالان دسشویی سفته سخت بیادبیرونم شقاق میشی

خداینکردع روده هاات داره میشه

صبح حتما برو دکتر بعدش رعایتکن

اره روی دست انجام میشه برعکس اون فلش انجام بدی میشه برای اسهال خیلی جالبه

مرسییی