2777
2789

با فشار سرنگ گاوی میزنن به مقعد تخلیه میشه نترس ترس نداره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من انجام داد، درد نداشت ولی حس خوبی نداشت.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
داروخانه دستگاهش داره یکم اب میریزن اون تو تخلیه میشه من سر زایمانم انجام دادم درد و مشکل نداره نترس

یعنی ببخشید باید شلوارمو در بیارم جلوش؟ 

🫀🥹

یعنی ببخشید باید شلوارمو در بیارم جلوش؟

اره از معقد تنقیه میکنه 

نمیدونم وضعیت چطوریه هست که حتما باید تو مطب انجام بدی یا خونه هم میشه 

من تو خونه یک‌ندت میکردم شقاق شده بودم برای اینکه باز نشه و بدتر نشه تنقیه میکردم 

دستگاهش تو داروخانه هست یک سرچ بزن میاد 

کار باهاش هم راحته اب میریزی توش و خودت انجام‌میدی بعد نیری دستشویی 

فعلا امضا ندارم

درد نداره فقط ادم خجالت میکشه🤦🏽‍♀️من انجام ندادم تاحالا

برو بهتره نشی مثل من بواسیر وشقاق بگیری بیچاره میشی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اب خیلی میخورم بی فایده

ببین یک عکس برات میفرستم شروع کن ماساژ دادن در جهتی که فلش زدم 

کف دستت چرب کن با روغن زیتون چیزز  و محکم ماساز بده چند دقیقه اگر دستشویی ترفتی دوباره تکرار کن تا بری 

این همیشه حوابه 

الان عکس میدم

فعلا امضا ندارم
والا منم اونجوری بودم خوب شدم الان دکترا بی فایده ان خودت باید رعایت کنی شبا وقتی می‌خوابی شکمت درد ...

دیروز خیلی درد زیاد داشت خیلی یکم بعد خوب شد 

ولی الان درد دارم ولی همچنان همینجوریم 

🫀🥹

تخلیه میشه داخل سرنگ اخه اینجوری ک خجالت میکشم من

ببین فکرکن اب میفرستن داخل مقعد

بعد میری دسشویی خالی میشی

فکرکنم اینجوریع

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂