2777
2789

حالا گارد نگیرید من زن های عادی رو نمیگم 

ولی ی سری زن هستن عملا بی حیا ان 

مدل لباسشون دیگه از آزادی پوشش گذشته یه جوری زننده هست  نوع رفتار و خرج و حرف زدنشون متفاوته 

با اینا دوست میشین میان میرن بعد نگران زندگی و شوهر و خونتون نیستید ؟ 

ی بار رفتیم جایی ی زنه پیر با قر و فر ارایش کرده خونه صاحب خونه بود میگفتن همیشه اینجاست 

یکی تاپیک زده دوست خراب مادرم میاد از ارتباطش با مرد های متاهل میگه ب مادرم و صمیمی هست 

زنی رو میشناسم با زن هایی دوسته همه داف و پلنگ .

جدا نمی ترسید؟

قحط آدمه برا دوستی ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره بی حیا رو چی معنی میکنی

وگرنه قر و فر بی حیایی نیس

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مطلقی دوست ندارم رفت وآمد کنم ویا هم کلام بشم باهاشون

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

قرار نیست معاشرت کنم که بترسم

حیا نداشتن از نظر من دریدگی تو رفتاره

پوشش صرفا ملاک نیست

من خودم پوششم آزاده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم