2777
2789
عنوان

نمی ترسید با زن و دخترای بی حیا رفت و آمد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 73 پست

دیگه شوهر ادم کسیه ک باید درست باشه

وگرنه با رفت و امد با ی زن اگه قرار باشه تغیر کنه اون بیرون هم خانم های زیادی هست

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا با اینجور آدما صحبت هم نمیکنم وقتی میبینمشون راهمو کج میکنم نه همکلام میشم نه همنشین و واقعا ...

منممم اینا اصلا قابل کنترل نیستند 

چیزی نمیشه بگی زنده زنده میخورنت

دیگه شوهر ادم کسیه ک باید درست باشهوگرنه با رفت و امد با ی زن اگه قرار باشه تغیر کنه اون بیرون هم خا ...

اخه این فرق داره یکی همش تو خونه زندگیت  باشه متفاوته خب با زنی که رد میشه از کوچه

مثلا من قر و فر یا چه میدونم شال سر نکردن یا تیشرت پوشیدن و ارایش کردن و...  بی حیایی نمیدونم به نظرم حیا باید تو رفتار باشه که من اسمشو حیا نمیزارم باید یه سری خط قرمز های شخصیتی داشته باشیم و با کسی که این خط قرمزارو نداشته باشه ارتباط نمیگیرم 

منممم اینا اصلا قابل کنترل نیستند چیزی نمیشه بگی زنده زنده میخورنت

جدا از اینا آدم بی آبرو دیگه آبروش ریخته ،هرحرفی به دهنش بیاد میگه ولی تو ابرو داری نمیتونی مثل اون باشی و اون آبروی ترو هم میبره

به هیج عنوان رفت و آمد نمی کنم از شوهرم مطمئنم اینجور افراد باشن اصلا توی اون جمع نمیاد ولی دختر دارم دوست ندارم این افراد رو موجه بدونه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

اخه این فرق داره یکی همش تو خونه زندگیت باشه متفاوته خب با زنی که رد میشه از کوچه

چی میشه؟

چشم شوهرت میره روش؟ مشکل از شوهره خوب اونه ک متاهله و باید خودشو کنترل کنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

منم‌میترسم اینا میان میرن خونه ی ادم . ترسناکن خب . البته دور من نیستن ولی برام عجیبه چرا ی عده با ...

می توانند شاید مدیریت کنند و دم شون رو قیچی کنند و تعارف ندارند 

شایدم دوست دارند مثل اونها باشند 

بعضی دوستی ها از قدیمه و فرد تغییر کرده به حرکت سالهای قبل دوستی رو نگه داشتند

شاید خودتم بی حیا و خراب باشی از کجا معلوم ؟ 

از کجا بدونیم تو نیستی اینجوری؟ 

مگه نمیگی اونا هم زن هستن  و متاهلن و با متاهل هم وارد رابطه شدن و هزار .......

شاید خودتم از همینا باشی 

الان توقع داری ما بگیم تو معصوم و پاک و بی گناه و مطهر هستی  زنای دیگه خرابن و بی حیا 

جالبه نگفتی مرد بی حیا و خراب که نه نمیگه به هیشکی و هیچ مدل زنی دست رد نمیزنه ، فقط گفتی زن ها