2777
2789
عنوان

جلب نظر کراشم مختلفی نیا عزیزم🫠

195 بازدید | 21 پست

نظرت مخالف و منفیه کامنت نذار 

اهل رابطه نامشروع نیستم کراش هم نیست  نمیخوام باهاش تو رابطه برم 

اون الان اصلا منو نمیشناسه و ندیده ولی من می‌شناسمش و علایق سلایق مشترک داریم شخصیت نزدیک بهم داریم تا این می‌دونم بصورت کلی

گاهی تو فروشگاه پدرش میاد وایمسته جای پدرش. از این طریق فقط میتونم ببینمش. 

خانمای بلده راهنمایی میدید 🙂

۲۴ سالمه ۲۸ سالش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول اینکه به کسی مربوط نیست شما با طرف رابطه داشته باشی یا نه اهمیت نده دوم اگه دوستش داری کم کم نزدیک شو با یه سلام و احوال پرسی ساده بعد قسمتت باشه به مرور نزدیک میشین

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

عزیزم اول اینکه به کسی مربوط نیست شما با طرف رابطه داشته باشی یا نه اهمیت نده دوم اگه دوستش داری کم ...

مرسی عزیزم 

ولی بلد نیستم چجوری و با چه روشی

آخه فقط میتونم برم معازشون خرید کنم وقتی پسره مغازه هس. دیگه نمی‌دونم چجوری باید نزدیکی اتفاق بیفته یا چجوری باید بفهمم خوشش اومده. تازه اینم می‌دونم اونم دنبال خانمی با ویژگی های منه ای ازدواج هست

مرسی عزیزم ولی بلد نیستم چجوری و با چه روشیآخه فقط میتونم برم معازشون خرید کنم وقتی پسره مغازه هس. د ...

ببین به نظرم به آشنا مشترکی چیزی بگو که اگه دنبال دختر بودن شمارو معرفی کنه بعد پسرا یه اخلاقی دارن اول دختر پیش قدم بشه میگن ال هست بل هست آروم آروم سر صحبت باز کن مثلا پول حساب میکنی یه حرفی بزن یه سلام خوب هستین مثل مشتری ثابت صمیمی رفتار کن اما نه زیاد فقط برا اینکه تورو ببینه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

تو این فازا نیستیم هردو اهل رعایت حد و مرز با نامحرمیم مثلا😅🤕

خب با رعایت حد و مرز صداش بزن 😂

اگه ازش خوشت میاد بیشتر برو مغازه اش اگ به چشمش بیای خودش پیش قدم میشه 

گرچه یاران فارغند از یاد من.... از من ایشان را هزاران یاد باد

ببین به نظرم به آشنا مشترکی چیزی بگو که اگه دنبال دختر بودن شمارو معرفی کنه بعد پسرا یه اخلاقی دارن ...

شخص مشترکی نداریم با هم که مثلا بهش بگم بسپرم برا معرفی. 

ولی عزیزم من که هیچوقت خودم پیشقدم نمیشم چیزی نمیگم. فقط می‌خوام ببینتم بشناستم این یعنی پیشقدم شدن ؟؟؟ 🥹 میخام خودش شروع کننده باشه