2789
عنوان

گذرعمر

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست

یه چیزی هم که خودم بهش اعتقاد دارم فکرای منفی از خودتون دور کنین به چیزای مثبت فکر کنین تا همون اتفاق بیفته و معجزه ی شکرگذاری هر روز صبح برای هر چیزی حتی خیلی کوچیک خداروشکر کنین انشاءالله بهترینها براتون رقم بخوره

کارای حال خوب کن انجام بده هرچندکوچیک ولی انجام بده کارایی که دوس داشتی وتاحالانکردی کم کم حالت بهترمیشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته سختی کشیدین ولی شما هنوز اول جوونیتونه کی گفته سن ۳۰ سالگی طلا و پول و ماشین بدرد نمیخوره اتفا ...

قربونت برم عزیزم.گاهی وقتا که کامنت میذارین برام حرفاتون دلگرمم میکنه  

کارای حال خوب کن انجام بده هرچندکوچیک ولی انجام بده کارایی که دوس داشتی وتاحالانکردی کم کم حالت بهتر ...

عزیزم همینکارو میکنم.تنها دلخوشیم اینه که شاغلم صب تاظهر سرکارم و خونه نیستم باشگاه میرم کلاس میرم وسعی میکنم خودمو مشغول کنم.اما نمیدونم چرا نمیتونم از گذشته بگذرم

عزیزم همینکارو میکنم.تنها دلخوشیم اینه که شاغلم صب تاظهر سرکارم و خونه نیستم باشگاه میرم کلاس میرم و ...

گذشته یه بخش اززندگی ماست که فراموش نمیشه که پاک بشه بایدباهاش کناربیای تاذهنت آروم بشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

برو شلوغ ترین جای شهرتون بشین یه گوشه ۳،۴ساعت ادما رو ببین اونوقت میفهمی به چی دلخوش باشی

من معمولا ادم انقدد ناامید و غمگینی نیستم.هروقت تاپیک غمگین میزنم یعنی واقعا حالم خوب نیست وگرنه پیش میاد که همه چی رو روال باشه و منم همه چی رو بپذیرم