2789
عنوان

گذرعمر

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست

یه چیزی هم که خودم بهش اعتقاد دارم فکرای منفی از خودتون دور کنین به چیزای مثبت فکر کنین تا همون اتفاق بیفته و معجزه ی شکرگذاری هر روز صبح برای هر چیزی حتی خیلی کوچیک خداروشکر کنین انشاءالله بهترینها براتون رقم بخوره

کارای حال خوب کن انجام بده هرچندکوچیک ولی انجام بده کارایی که دوس داشتی وتاحالانکردی کم کم حالت بهترمیشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته سختی کشیدین ولی شما هنوز اول جوونیتونه کی گفته سن ۳۰ سالگی طلا و پول و ماشین بدرد نمیخوره اتفا ...

قربونت برم عزیزم.گاهی وقتا که کامنت میذارین برام حرفاتون دلگرمم میکنه  

ما دیر آمدیم یا زود؟!هرچه بود بموقع نیامدیم...!

کارای حال خوب کن انجام بده هرچندکوچیک ولی انجام بده کارایی که دوس داشتی وتاحالانکردی کم کم حالت بهتر ...

عزیزم همینکارو میکنم.تنها دلخوشیم اینه که شاغلم صب تاظهر سرکارم و خونه نیستم باشگاه میرم کلاس میرم وسعی میکنم خودمو مشغول کنم.اما نمیدونم چرا نمیتونم از گذشته بگذرم

عزیزم همینکارو میکنم.تنها دلخوشیم اینه که شاغلم صب تاظهر سرکارم و خونه نیستم باشگاه میرم کلاس میرم و ...

گذشته یه بخش اززندگی ماست که فراموش نمیشه که پاک بشه بایدباهاش کناربیای تاذهنت آروم بشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

برو شلوغ ترین جای شهرتون بشین یه گوشه ۳،۴ساعت ادما رو ببین اونوقت میفهمی به چی دلخوش باشی

من معمولا ادم انقدد ناامید و غمگینی نیستم.هروقت تاپیک غمگین میزنم یعنی واقعا حالم خوب نیست وگرنه پیش میاد که همه چی رو روال باشه و منم همه چی رو بپذیرم