2777
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست
داره گولت میزنه یه ماه دوماه دیگه چیه؟؟؟خو چرا از اول خونه جدانمیگیره؟؟؟

نمیدونم چرا اولین بار بود گفت قبلش گفته بود ده روز میمونیم خونه میگیریم حتما حرف مامانشه یا میخواد مامانش ناراحت نشه 

گفتم ن اینقد داد زد گفت ک میخوایی یه راست بیایی بری تو خونه خودت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اول برید پیش مامانش؟؟

نمیدونم حتما میخواد مامانش ناراحت نشه 

میگ یه راست میخوایی بری تونه خودت اول بریم اونجا انگار مامانش کیه با فکرای قدیمی 

گفت فقط برا یک ماع اولش بعدش خونه میگیریم

باورکن میری و موندگار میشی، حالا خودت میدونی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم چرا اولین بار بود گفت قبلش گفته بود ده روز میمونیم خونه میگیریم حتما حرف مامانشه یا میخواد م ...

خوب خونه بگیره

ببینی 

وسایلهاتم بزار خونه خودت

بعدش ده روز مثل مهمان برو

خونه مامانش

نمیدونم حتما میخواد مامانش ناراحت نشه میگ یه راست میخوایی بری تونه خودت اول بریم اونجا انگار مامانش ...

ببین قبول کنی میشه کل سال بعدم میگه مامانم ناراحت میشه من نمیام. تنهاست باید کنارش بمونم.. عقدی یا نزدیکا عروسیه؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

منم قرار بود سه سال باشه شد هفت سال بدون ک بری یه ماه میشه یه سال یه سال میشه ده سال تا بلکه از اونج ...

شوهرم میگ یک ماه نمیدونم یک ماه چی میشا براش حتما برا مامانش ک ناراحت نشه مامانش فک میکنه عروس باید عین کلفت کار کنه براش اون عروسشون اینقد براشون کار کرد عین نوکر هی چیز میبره میاره فک میکنه منم مث اونم

خوب خونه بگیرهببینی وسایلهاتم بزار خونه خودتبعدش ده روز مثل مهمان بروخونه مامانش

اینجوریم خوبه تا اروم شد بگم‌ببینم قیول میکنه اینقد بلند داد زد میترسم یا کلمه باهاش حرف بزنم

نمیدونم چرا اولین بار بود گفت قبلش گفته بود ده روز میمونیم خونه میگیریم حتما حرف مامانشه یا میخواد م ...

بار دبگه گفت بگو من یکراست میرم تو خونه خودم. ازدواج میکنیم از پدر و مادر جدا زندگی کنیم این دیگه چه صیغه ایه بریم خونه مامتن من با مامان تو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عقدم نزدیکای عروسیمه

قبول نکن. از اللن میختو محکم بکوب. بگو  بچه بازی ها یعنی چی بریم خونه مامانم.. شبهای اول زندگی مشترک زن و شوهر باید تو خووه خودشون باسه نه مثل مهمون خونه دیگرون باشیم همش ترس از، سر و صدا و ابرو ریزی.. بکو من میخوام لباس خوشگلامو بپوشم.. گیر داد. اصلاا کوتاه نیا تا تکلیف معلوم بشه عروسی رو عقب بنداز 

قبول نکن. از اللن میختو محکم بکوب. بگو بچه بازی ها یعنی چی بریم خونه مامانم.. شبهای اول زندگی مشترک ...

اصلا قرار بود بریم یا شهر دیگ تاپیک های قبلمم هست هی میگفت تنها بمون شهرخودمون مغازه میگیدم کار کنی منم برم سرکار و بیام ک هنوز بالا تکلیفیم حالا میگ یک ماه بریم‌پیش مامانش انگار بقول تو نمیدونخ روزای اول ادم میخواد راحت باشه

اصلا قرار بود بریم یا شهر دیگ تاپیک های قبلمم هست هی میگفت تنها بمون شهرخودمون مغازه میگیدم کار کنی ...

ببین چند تایی از نت لباسهای خوشگل دانلود کن کلیپهای سکسییی و اینها براش بفرست ـبگو حیف اینارو نمیتونم بپوشم برات که..حیف حیف. بگو خب داری زور میگی بریم خونه مامانتتت.. نمیشه..