poooma مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 2552 عنوان شوهرم میگ | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست ما میخوایم خونه جدا بگیریم شوهرم میگ اولش بریم پیش مامانش یک ماه دوماه بعد خونه بگیریم منم اصلا خوشم نمیاد برم اونجااصلا واسه ما اینجودی نیست کسی ک میخواد بره جدا از اولش میره خونه میگیره شما چطورین؟؟ 1404/05/25 | 18:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
poooma مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 2552 ببین چند تایی از نت لباسهای خوشگل دانلود کن کلیپهای سکسییی و اینها براش بفرست ـبگو حیف اینارو نمیتون ... الان دیگپیشش نیستم رفت خوابید بهش گفتم ک روزای اول میخوام راحت باشم مث این میمونه ک روز اول بگم بریمپیش پدر مادر من بخوابیم گفتمما ک میخوایی جدا باشیم چرا دیگ میگی یک ماه ما ک وابسته خونوادمون نباید باشیمتو میگفتی مستقل باشیم تا ببینم چی میگ انگارهنوز بچس خودش بعدک واکنش منو میبینه میگ بچه ای ک نمیخوایی بری اونجا برا یه ماه
rozgolmaryam عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 20281 الان دیگپیشش نیستم رفت خوابید بهش گفتم ک روزای اول میخوام راحت باشم مث این میمونه ک روز اول بگم بری ... خوب گفتی. بگو اتفاقا اینکه از روز اول مستقل زندگی کنیم یعنی بلوغ عقلی و جسمی داریم ـ من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو