2777
2789
😂😂😂😂عزیزم خوب شد ‌پس باز میتونی ببینییوتویوب رفتی پیج مهبد و ببینی

برقامون همین الان رفت میخواستم نگاه کنم🫤.علی اصلا به زهرا نمیاد .اقای دکترتو  پیجشم چه مودبه .نگارو بگو چه قدر طرفدار داره 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زندگی سخته واقعا

خیلی

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

بزار بتمن های سایت رو تگ کنم 

@honye_ella‍ 

@دختر_خاکستری‍ 

بچه ها بقیه هم تگ کنید پر بازدید ش کنیم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بزار بتمن های سایت رو تگ کنم @honye_ella‍ @دختر_خاکستری‍ بچه ها بقیه هم تگ کنید پر بازدید ش کنیم😂

😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

خیلی

عهه خودتون اینجاین 😂😂😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

زندگی سخته واقعا

از کجا اوندی براد

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

خیلی

باهات قهرم نمیشد تگم کنی ؟

چی؟

هیجی😂

بزار بتمن های سایت رو تگ کنم @honye_ella‍ @دختر_خاکستری‍ بچه ها بقیه هم تگ کنید پر بازدید ش کنیم😂

سلام عشقم

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

عهه خودتون اینجاین 😂😂😂😂

😂😂😂

باهات قهرم نمیشد تگم کنی ؟

میخواستم برم برای همین تگ نکردم😭😭😭