بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرطاینکه رو مخم راه نری🗿حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)
وای دارم میمیرممم😭😭😭🫠😂سال کنکورم چجوزی ۱۲ ساعت درس میخوندم الان وارد شیشمین ساعت درس خوندن شدم ...
وای یادم ننداز😭😭😭منم باید از دهم شروع کنم بخونم😭😭😭😭
هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرطاینکه رو مخم راه نری🗿حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)
خب شما که میخواین طلاق بگیرین به هرحال چه فرقی میکنه آخه خاله