2821
2789
😂😂😂😂عزیزم خوب شد ‌پس باز میتونی ببینییوتویوب رفتی پیج مهبد و ببینی

برقامون همین الان رفت میخواستم نگاه کنم🫤.علی اصلا به زهرا نمیاد .اقای دکترتو  پیجشم چه مودبه .نگارو بگو چه قدر طرفدار داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی سخته واقعا

خیلی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بزار بتمن های سایت رو تگ کنم 

@honye_ella‍ 

@دختر_خاکستری‍ 

بچه ها بقیه هم تگ کنید پر بازدید ش کنیم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بزار بتمن های سایت رو تگ کنم @honye_ella‍ @دختر_خاکستری‍ بچه ها بقیه هم تگ کنید پر بازدید ش کنیم😂

😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

خیلی

عهه خودتون اینجاین 😂😂😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

زندگی سخته واقعا

از کجا اوندی براد

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

خیلی

باهات قهرم نمیشد تگم کنی ؟

چی؟

هیجی😂

بزار بتمن های سایت رو تگ کنم @honye_ella‍ @دختر_خاکستری‍ بچه ها بقیه هم تگ کنید پر بازدید ش کنیم😂

سلام عشقم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

عهه خودتون اینجاین 😂😂😂😂

😂😂😂

باهات قهرم نمیشد تگم کنی ؟

میخواستم برم برای همین تگ نکردم😭😭😭

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز