2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه

مرسییی🫂

مردم اغلب میگویند انگیزهها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تایپکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

باشخصیت ترینا بین پسرا = علی و مهبد 

خوشگلترینا بین دخترا = ترانه 

باشخصیتا بین دخترا = محدثه و نگار جدید 

تمامم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

باشخصیت ترینا بین پسرا = علی و مهبد خوشگلترینا بین دخترا = ترانه باشخصیتا بین دخترا = محدثه و نگار ج ...

دقیقا،من حتی نگار قدیمم زیاد باهاش حال نمی‌کردم ،خوب بودا مستقل بود،ولیی یادمون نرفته وقتی دکتر اومد سینی چای ورداشت اورد بااینکه خیلی توطعه ساختن واسش ولی خودشم بی تقصیر نبود

دقیقا،من حتی نگار قدیمم زیاد باهاش حال نمی‌کردم ،خوب بودا مستقل بود،ولیی یادمون نرفته وقتی دکتر اومد ...

اره موافقم قسمتای اول خیلی تو مخی بود 

ولی قسمتای آخر خیلی مظلوم شده بود بیچاره ینفری با ی عالمه کفتار مبارزه کرد🥲🥲

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

سلام زنجان پیچاغیییخب تحلیل کن ببینیماز درسات باخبر بشیم🤣🤣🤣

وای دارم میمیرممم😭😭😭🫠😂

سال کنکورم چجوزی ۱۲ ساعت درس میخوندم الان وارد شیشمین ساعت درس خوندن شدم کل بدنم گرفته از درد

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

وای دارم میمیرممم😭😭😭🫠😂سال کنکورم چجوزی ۱۲ ساعت درس میخوندم الان وارد شیشمین ساعت درس خوندن شدم ...

وای یادم ننداز😭😭😭منم باید از دهم شروع کنم بخونم😭😭😭😭

مردم اغلب میگویند انگیزهها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تایپکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

شوهرم بفهمه میگه منتظر بودی ولت کنم بری شمالمیدونی دیگه شکاکه بهم انگ میچسبونه برا ا‌ون‌ نمیشه

خب شما که میخواین طلاق بگیرین به هرحال چه فرقی میکنه آخه خاله