2777
2789

ببین تو روبیکا یا تلگرام کانال آموزش زبان بزن اول آموزش رایگان در حد یه سری کلمات و جمله ها بذار و تبلیغ بگیر وقتی چنلت یکم بیشتر شد مثلا شد 1k , 2k هم خودت میتونی تبلیغ بگیری هم برای آموزش کامل تر دوره بذاری که شرکت کنن.

واسه پول تبلیغ هم میتونی تو این برنامه های میلی و طلاین و ... ثبت نام کنی پولو برداشت بزنی بدی جای تبلیغ.

چون کار تایپ و ادمین و ... آنلاین اکثرا کلاهبرداریه فقط با چنل زدن یا پیج زدن تو اینستا و یوتیوب میتونی درامد داشته باشی ( اگه تو یوتیوب بتونی کانال بزنی خیلی درامدت بیشتر میشه چون به دلاره ).

اینام کد معرف اگه خواستی بزنی :

کد دعوت میلی گلد : milli-xio7i

کد دعوت ملی گلد : MGDdO5ylBnRn

کد دعوت طلاین : DWOPZQE

از اینا میتونی نزدیک ۲۰۰ در بیاری فقط با یبار زدن ( دوستاتو دعوت کنی بیشتر میشه ) بقیه برنامه ها رو ندارم بزن گوگل پیدا کن یه ۵۰۰ تومن اینا در میاری بده تبلیغ بگیر.

گلی واسه ترجمه زبان ترکی میتونی زیرنویس فیلم و سریال ترکی بزنی ؟ توی تلگرام یه سری کانالای فیلم ترکی مترجم میخوان ولی نمیدونم درامدش چقدره.

اگه بخوای هم میتونی چنل بزنی خودت فیلم و سریال از یوتیوب یا جاهای دیگه برداری زیرنویس فارسی بزنی روشون مخصوصا اون فیلمایی که ترنده ، چنلت سریع میاد بالا میتونی تبلیغ بگیری.

روبیکا هم به ازای هر گیگ دانلود از چنلت خودش بهت پول میده و اگه زیاد از چنلت فیلم و سریال دانلود کنن ماهانه ۳ تا ۶ میل از اونجا در میاری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چنلی که مترجم میخوانو میدی لطفا

ندارم عزیزم ولی قبلا دیدم چنلای سریال ترکی مترجم میخوان باید بری تو تلگرام بگردی، تو قسمت سرچ تلگرام بزن سریال ترکی برو چنل ها رو چک کن به ادمین ها پیام بده و بپرس.