2777
2789

یه چند تا لوازم خونه دارم میخوام اونا رو بفروشم قیمتشم خوبه سثزیر قیمت نمایندگی گذاشتنش

منتها توی سایت دیوار آگهی گذاشتم همه میخوان مفت بگیرن منم نمیدم

نمیدونم دیگه باید چه جوری بفروشمش به این و اونم سپردم...

دوستم میگه یه دلال پیدا کن بده اون برات میفروشه😕 اما خوب همونم نمیدونم از کجا پیدا کنم

جالب اینه حتی دست دومم نیست آکبنده نمیدونم چرا نمیخرم چیکار کنم به نظرتون؟؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اینقدر آگهی کنی تا به فروش بره عادت ملت تو دیوار همینه میزنم تو سر جنس

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

باید اینقدر آگهی کنی تا به فروش بره عادت ملت تو دیوار همینه میزنم تو سر جنس

والا تا الان ۴ دفعه گذاشتم فقط پیام میدن قیمت میپرسن یا زنگ میزنن میرن همین

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چیا داری کدوم شهر ی

یه تلویزیون و یخچال و ماشین لباسشویی دارم

اهواز هستش ولی هر جای کشور میتونم بفرستمش اگر کسی بخواد

اگر اطلاعات دقیقشو خواستی بهت میگم عزیزم

بروسمساری

ممن همینجوری ۱۰ ۱۵ میلیون زیر قیمت خود نمایندگی گذاشتم دیگه سمساری جنس آکبندو میخواد نصف همین بگیره فایده نداره

تلویزیونم هست؟؟؟

اره عزیزم تلویزیون ۶۰ اینچ ال جی آکبند قیمتشم ۱۰ میلیون زیر نمایندگی گذاشتم

ممن همینجوری ۱۰ ۱۵ میلیون زیر قیمت خود نمایندگی گذاشتم دیگه سمساری جنس آکبندو میخواد نصف همین بگیره ...

شما اهواز هستید؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
والا تا الان ۴ دفعه گذاشتم فقط پیام میدن قیمت میپرسن یا زنگ میزنن میرن همین

من یه میکروفن میخواستم بفروشم پنج شش ماه طول کشید آخرشم زیر قیمت دادم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.