2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 87 پست
خ حالا یعنی قسمت نیس خاستگار داشته باشم؟  ی چی میگم نخندیدا بخدا خود شیفته نیستم ولی یکی از ...

اگ مدرک طرف واست مهم نیس ک ازخودت بالاتریا هم طراز نباشه پیدامیشه عزیزم کافیه سطح توقعت یه کم پایین باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ مدرک طرف واست مهم نیس ک ازخودت بالاتریا هم طراز نباشه پیدامیشه عزیزم کافیه سطح توقعت یه کم پایین ...

عزیزم اخه خاستگار باید بیاد ک سطح توقعات من پایین یا بالا بودنش مهم باشه

الان مشکل من اصل ماحرای خاستگار داشتنه

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
خب من واسم سواله. الان بهت شکاک نیس؟ میزاره تنها بری بیرون ؟ تو گوشیتو نمیگرده ؟

من به جاش جواب میدم😂

اصلا به این چیزا نیست ولی نه اینکه برن رابطه کامل داشته باشناااا

ولی در کل بوس و اینجوری حرف زدن مشکلی نداره

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
الان چند سالته ؟ اون چند سالشه؟ چند وقته عروسی کردین؟

من ۲۵ اون ۲۶ یک سال عقد ۶ ماه دوستی چند ماه هم نامزد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
من به جاش جواب میدم😂 اصلا به این چیزا نیست ولی نه اینکه برن رابطه کامل داشته باشناااا ولی در کل ب ...

اخه بزرگترا بمن گفتن اینجور ازدواجا سر نمیگیره اگرم به ازدواج بکشه پسر همش به دختر شک داره و میگه همونطوری ک مامانت اینا رو میپیچوندی میومدی پیش من حتما الانم منو میپیچونی میری با بقیه ...

خب من واسم سواله. الان بهت شکاک نیس؟ میزاره تنها بری بیرون ؟ تو گوشیتو نمیگرده ؟

وا نه

چرا بگرده؟ شک داشت ک ازدواح نمیکرد

بابا اینا همه حرفای ده سال پیشه الان خیلی دوست بودن وبعد ازدواج کردن عادیه خیلیا ک میپرسی راحت میگن دوست بودیم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
وا نه چرا بگرده؟ شک داشت ک ازدواح نمیکرد بابا اینا همه حرفای ده سال پیشه الان خیلی دوست بودن وبعد ...

فک کنم بزرگترا اینجوری گفتن ک من از راه به در نشم 😂😂😂 من برم دنبال دوس پسر بای😂😂😂 (شوخی)

اخرین پستم بخون . در جواب مهربان جون گفتم ک بزرگترا میگن....... دوس دارم نظر شمارم بدونم

نه عزیزم میگم ک قبلا مثلا منم ک دبیرستانی بودم خیلی این چیزارو میگفتن بهمون از طرف مشاورا یا مثلا خیلیا تو نصیحت ک اره هیچ پسری با دوست دخترش ازدواج نمیکنه فقط اونو واسه وقت گذرونی میخواد و این حرفا

ولی خیلی پسرا واقعا خب دلشون نمیخواد سنتی ازدواج کنن و اول مامانشون بپسنده 

اینجور پسرا اول پا پیش میذارن بیشتز از حدشون پیش نمیزن بعد دو سه ماه حرف ازدواج میزنن راجع ب اینده با شما حرف میزنن به خانوادشون از شما میگن و ...

خلاصه ک میگم ک الان ازدواج غیر سنتی یا همون دوست دختر دوست پسری داره بیشتر میشه از سنتی

و کم کم داره جا میفته واقعا 

بچهها ک من نفهمیدم مشکلم چیه ولی اگ دلاون خاس برام دعا کنید. ممنونم

عزیزم انشالله که خوشبخت بشی. فقط بنظرم بیشتر برو تو اجتماع همین. کلاسای مختلط شرکت کن . تو مغازه هایی ک پسر جوون هست برو. از خیابونای شلوغ رد شو همین