2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 87 پست
خ حالا یعنی قسمت نیس خاستگار داشته باشم؟  ی چی میگم نخندیدا بخدا خود شیفته نیستم ولی یکی از ...

اگ مدرک طرف واست مهم نیس ک ازخودت بالاتریا هم طراز نباشه پیدامیشه عزیزم کافیه سطح توقعت یه کم پایین باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ مدرک طرف واست مهم نیس ک ازخودت بالاتریا هم طراز نباشه پیدامیشه عزیزم کافیه سطح توقعت یه کم پایین ...

عزیزم اخه خاستگار باید بیاد ک سطح توقعات من پایین یا بالا بودنش مهم باشه

الان مشکل من اصل ماحرای خاستگار داشتنه

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
خب من واسم سواله. الان بهت شکاک نیس؟ میزاره تنها بری بیرون ؟ تو گوشیتو نمیگرده ؟

من به جاش جواب میدم😂

اصلا به این چیزا نیست ولی نه اینکه برن رابطه کامل داشته باشناااا

ولی در کل بوس و اینجوری حرف زدن مشکلی نداره

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
الان چند سالته ؟ اون چند سالشه؟ چند وقته عروسی کردین؟

من ۲۵ اون ۲۶ یک سال عقد ۶ ماه دوستی چند ماه هم نامزد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
من به جاش جواب میدم😂 اصلا به این چیزا نیست ولی نه اینکه برن رابطه کامل داشته باشناااا ولی در کل ب ...

اخه بزرگترا بمن گفتن اینجور ازدواجا سر نمیگیره اگرم به ازدواج بکشه پسر همش به دختر شک داره و میگه همونطوری ک مامانت اینا رو میپیچوندی میومدی پیش من حتما الانم منو میپیچونی میری با بقیه ...

خب من واسم سواله. الان بهت شکاک نیس؟ میزاره تنها بری بیرون ؟ تو گوشیتو نمیگرده ؟

وا نه

چرا بگرده؟ شک داشت ک ازدواح نمیکرد

بابا اینا همه حرفای ده سال پیشه الان خیلی دوست بودن وبعد ازدواج کردن عادیه خیلیا ک میپرسی راحت میگن دوست بودیم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
وا نه چرا بگرده؟ شک داشت ک ازدواح نمیکرد بابا اینا همه حرفای ده سال پیشه الان خیلی دوست بودن وبعد ...

فک کنم بزرگترا اینجوری گفتن ک من از راه به در نشم 😂😂😂 من برم دنبال دوس پسر بای😂😂😂 (شوخی)

اخرین پستم بخون . در جواب مهربان جون گفتم ک بزرگترا میگن....... دوس دارم نظر شمارم بدونم

نه عزیزم میگم ک قبلا مثلا منم ک دبیرستانی بودم خیلی این چیزارو میگفتن بهمون از طرف مشاورا یا مثلا خیلیا تو نصیحت ک اره هیچ پسری با دوست دخترش ازدواج نمیکنه فقط اونو واسه وقت گذرونی میخواد و این حرفا

ولی خیلی پسرا واقعا خب دلشون نمیخواد سنتی ازدواج کنن و اول مامانشون بپسنده 

اینجور پسرا اول پا پیش میذارن بیشتز از حدشون پیش نمیزن بعد دو سه ماه حرف ازدواج میزنن راجع ب اینده با شما حرف میزنن به خانوادشون از شما میگن و ...

خلاصه ک میگم ک الان ازدواج غیر سنتی یا همون دوست دختر دوست پسری داره بیشتر میشه از سنتی

و کم کم داره جا میفته واقعا 

بچهها ک من نفهمیدم مشکلم چیه ولی اگ دلاون خاس برام دعا کنید. ممنونم

عزیزم انشالله که خوشبخت بشی. فقط بنظرم بیشتر برو تو اجتماع همین. کلاسای مختلط شرکت کن . تو مغازه هایی ک پسر جوون هست برو. از خیابونای شلوغ رد شو همین