2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 87 پست
اینا همش حرفه بابا من از دوستای دبیرستانم ۲۰تامون ازدواج کردیم که ۱۵،۱۶ تا با دوست پسرامون ازدواج گ ...

اره منم دوستام با دوست پسراشون ازذواج کردن

ولی من همش میترسیدم بابام مثلا بفهمه.... 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کوتاه نیستی.من۱۵۰.پس من چی بگم

خودم از ظاهر و حتی قد خودمم راضیم

ولی خب نسبت ب متوسط کوتاهم. واقعیتو قبول دارم

ولی فک نمیکنم مشکل بزرگی باشه

ببخشید یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ شوهرت تو دوران دوستی حرفای اونجوریم میزد؟ فقط از رو کنجکاوی اگه د ...

حررف های اونجوری ک اگه منظورت اینه ک مثلا بگه بیا خونمون و یا سوال های اونجوری و اینا که نه ولی دست همو گرفتیم همو هم بوسیدیم

اما تو دوستام و دوستای دوستام خیلی دیدم رابطه هم داشتن و ازدواج کزدن

دوست خودم ک کیش هم رفت (رابطه نداشتن) ولی خیلی اوکی ان با هم الانم نامزد کردن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
خودم از ظاهر و حتی قد خودمم راضیم ولی خب نسبت ب متوسط کوتاهم. واقعیتو قبول دارم ولی فک نمیکنم مشکل ...

نه عزیزم قدت خوبه مشکلی نیس.من قدم ۱۵۰شوهرم۱۸۳.ب قد نیس.هر کی یه روز و قسمتی داره عزیزم

عزیزم اصلا به قد و این چیزا نیست فقط سرزبون مودب بودن خوش تیپ بودن خانواده خوب تروتمیز بودن

اره منم قبول دارم

هرچند ک من از ظاهر خودم راضیم

نگفتم ازدواج میخوام گفتم خواستگار ندارم به نظر شما چقدر بگذره خوبه؟!

اصلا مهم نیس مهم اینه ک ببینی خودت کی امادگیشو داری  و کاملا رابطه قبلو هضم و فراموش کنی

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

خ حالا یعنی قسمت نیس خاستگار داشته باشم؟ 

ی چی میگم نخندیدا

بخدا خود شیفته نیستم

ولی یکی از ذوستام میگف بس ک درس خوندی پسر تو سن ما کمه ک مدرکش مثل تو باشه چون بالاخره سربازی میرن و..... براهمین خاستگار نداری