2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 87 پست
اینا همش حرفه بابا من از دوستای دبیرستانم ۲۰تامون ازدواج کردیم که ۱۵،۱۶ تا با دوست پسرامون ازدواج گ ...

اره منم دوستام با دوست پسراشون ازذواج کردن

ولی من همش میترسیدم بابام مثلا بفهمه.... 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوتاه نیستی.من۱۵۰.پس من چی بگم

خودم از ظاهر و حتی قد خودمم راضیم

ولی خب نسبت ب متوسط کوتاهم. واقعیتو قبول دارم

ولی فک نمیکنم مشکل بزرگی باشه

ببخشید یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ شوهرت تو دوران دوستی حرفای اونجوریم میزد؟ فقط از رو کنجکاوی اگه د ...

حررف های اونجوری ک اگه منظورت اینه ک مثلا بگه بیا خونمون و یا سوال های اونجوری و اینا که نه ولی دست همو گرفتیم همو هم بوسیدیم

اما تو دوستام و دوستای دوستام خیلی دیدم رابطه هم داشتن و ازدواج کزدن

دوست خودم ک کیش هم رفت (رابطه نداشتن) ولی خیلی اوکی ان با هم الانم نامزد کردن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
خودم از ظاهر و حتی قد خودمم راضیم ولی خب نسبت ب متوسط کوتاهم. واقعیتو قبول دارم ولی فک نمیکنم مشکل ...

نه عزیزم قدت خوبه مشکلی نیس.من قدم ۱۵۰شوهرم۱۸۳.ب قد نیس.هر کی یه روز و قسمتی داره عزیزم

عزیزم اصلا به قد و این چیزا نیست فقط سرزبون مودب بودن خوش تیپ بودن خانواده خوب تروتمیز بودن

اره منم قبول دارم

هرچند ک من از ظاهر خودم راضیم

نگفتم ازدواج میخوام گفتم خواستگار ندارم به نظر شما چقدر بگذره خوبه؟!

اصلا مهم نیس مهم اینه ک ببینی خودت کی امادگیشو داری  و کاملا رابطه قبلو هضم و فراموش کنی

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

خ حالا یعنی قسمت نیس خاستگار داشته باشم؟ 

ی چی میگم نخندیدا

بخدا خود شیفته نیستم

ولی یکی از ذوستام میگف بس ک درس خوندی پسر تو سن ما کمه ک مدرکش مثل تو باشه چون بالاخره سربازی میرن و..... براهمین خاستگار نداری